Bara Spate Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Spate Facelift

Azi cand am dat cu spatele aveam si luneta aburita si nici nu am fost atent sa dau prioritatea unui autobuz care pleca din statie din pacate a intrat in mine si mi-a spart bara din spate, vroiam sa intreb daca se poate monta o bara de spate de la un logan facelift pe un logan ph1

da, se poate monta ! daca cautai putin ... ai fii vazut ca sunt multi care si-au pus !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Da se poate fara marii durerii de cap ;))
      Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Multumesc pentru raspunsuri.

Dani scuza-ma dar nu am stat sa mai caut pe forum iti dai si tu seama cand lovesti masina nu prea mai iti arde de nimic... am intrat aici doar sa vad daca se potriveste ca sa nu cumpar o bara degeaba. Inca odata multumesc la amandoi pentru ajutorul acordat.

Ma scuzati de un dublu post... dar mi-am uitat mai atent la ambele bari cea de logan ph1 si cea facelift si am observat ca aceea de facelift nu are gaura pentru carlig, are un capacel ... nu stiu sigur daca trebuie eliminat sau il las asa ...
        Last edited by jruru; 28 May 2012, 21:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

lasa-l asa! cum sa il elimini? il scoti doar cand ai nevoie de el...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Deci nu trebuie nici o modificare, am crezut ca trebuie scos, la ph1 este putin in afara carligul si nu stiam daca la facelift o sa intre.

Multumesc mult lucialina

Comment

cand o sa pui bara de ph2 capatul ala de carlig nu o sa se mai vada si nici nu o sa se atinga de bara! succes!

Comment

si cum sa terminat pentru tine, ceva suspendare de permis sau v-ati inteles?

Comment

nu inteleg intrebarea ta! ptr mine sau ptr proprietarul threadului?

Comment

Off: pai 10 pct penalizare si 7 milioane amenda...
                    On: Multumesc la toti pentru momentele de ajutor acordate.

Comment

Acum 2 zile mi-am pus bara de facelift si sunt foarte multumit de ea, mai va deranjez cu o intrebare referitoare la Suspensiile sport.

Pentru a lasa garda la sol trebuie sa schimb doar arcurile sau si amortizoarele si daca se poate sa ma indrumati catre un site care vinde asa cv

Multumesc

Toate planurile sau amanat pentru o perioada pana ce galbejoara iese din service.... :|

Azi am gasit'o lovita in parcare...
                      Last edited by jruru; 13 June 2012, 15:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

se pare ca-i place mai mult in service decat in parcare
                        Pain brings out the truth in us all...
                        ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google