Jet Pentru Spalarea Masinii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, eu am un aparat de spalat cu presiune (daca nu se considera reclama va dau si firma) si are bidonasul pentru spuma care se pune in locul lancei de presiune si face spuma. L-am incercat cu lichid de parbriz pentru ca nu aveam atunci un sampon auto si a facut spuma pe masina. Recomand ca bidonasul sa fie umplut la maxim cu sampon auto. Amestecul il face singur cu apa care vine cu presiune.
    PS: Aparatul a costat 280 lei. Numai bine.
    Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

depinde la ce spui tu spuma ... Spuma eu ma refer cum e la spalatorie, adica sa nu se mai vada culoarea masinii nu apa cu bulbuci. Eu am un skill luat din hornbach parca si am dat pe el 230 lei la oferta, pe net e undeva la 260 lei

Masina de curatat cu inalta presiune Skil 0760AA

Cat despre vermorel cica nu face spuma nici ala.

Comment

Dupa cum am mentionat mai sus, cand l-am folosit prima oara nu aveam sampon auto sau spuma activa, dar cu lichid de parbriz a facut destula spuma. Eu am un Black&Decker. Se gaseste un hypermarketuri. Modelul este PW 1300 B.
        Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

Am un Skil si imi fac destul de bine treaba cu el, nu pot sa compar unul profesional insa pentru un spalat la doua saptamani este OK.
          Dau samponul cu buretele ca pulverizatorul ala nu este prea eficient.
          Una peste alta imi spal singur masina de placere si fac si ceva economie la apa!
          ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            Au un rezervor separat, unde se face amestecul, de asemenea este un alt furtun si o lance speciala. Nu cred ca e aceeasi masina, sunt 2 instalatii separate. Dar repet, nu generalizez.
            ...............................
            In cate spalatorii am fost nu am vazut sa fie instalatie separata (pe aceeasi masina) pt spumare.
            Se schimba lancea si atat, circuitul de alimentare cu apa respectiv presiunea data de instalatie e tot aia, doar ca duza de lance e mai mare (si are alta forma).
            Chiar d.p.d.v. financiar nu ar fi ok sa fie prea complicata treaba cu spumarea.

Am un Karcher de vreo 4 ani, merge brici si acum, doar ca am reusit sa-i decalibrez oleaca diuza (e din plastic) ca am bagat surubenita in ea..

Fratele are o Makita care a costat triplu cat Karcherul (sau poate mai mult) in jur de 8-9 mil, are presiune o idee mai mare (110 bar fata de 100 la Karcher) frtun mai lung (6 metri) si debitul mai mare, asta se simte bine cu debitul, apa mai din abundenta, curata si mai ales clateste mai OK.

Oricum mare dif de pret pt ce poate.
            In gama 250-900 lei nu merita sa se mearga pe nivelu de sus, nu ofera mare lucru in plus.

PS: ce e adevarat, un furtun de inalta lung de 9-10 metri costa cat aparatu in sine...
            Cu 3-4 metri (cu cat vine lancea) nu prea te descurci cum trebe.
            Eu am 13 metri de furtun (3 de lance + 10 cumparata separat) , ma invart cum vreau pe langa masina.

Comment

si eu tot un skil am si sunt destul de multumit de el..mai ales daca ca am solutie din aceea pura de spalatori..ii face destul de bn treaba ;) app spuma aia de prin selgros carefour e apa de ploaie ;)
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

Da, cam ai dreptate.
                Eu am renuntat la bidonasul ala si dupa ce dau prima data cu jet pentru curatare, bag o galeata cu apa calduta in care pun sampon auto si folosesc o manusa cu burete in ea pentru toata masina dupa care clatesc bine cu jet sub presiune si gata spalatul, abea ca fac si putina miscare !
                Oricum la cat am dat pe aparat face treaba bunicica.
                ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

io de la etaju trei am nevoie de 30 m de furtun numai pentru alimentare apa , plus prelungitor pentru curent , daca nu ai si umbra cat de cat in parcare nu iese bine spalatu . dupa manevra ai cam o ora blocata cu stransu furtunurilor pentru depozitat in balcon ca de, nu le poti pune pline de apa si eventual praf ,am incercat odata .
                  solutia : dau singur cu aspiratoru am dela mic la 12 v , iar la spalat doar exterior la spalatorie care da bonus , la cinci dusuri da unu gratis

Comment

Eu am un Bosch Aquatak 100.Este greu cand desfasori furtunele si cand te plimbi in jurul masinii cu aparatul trebuie sa muti si furtunele si cablurile ceea ce iti da batai de cap.Dau intai cu apa, dupa aceea in bidonas pun 1 sfert sampon + 3 sferturi apa si dau pe masina.Cu spuma activa nu am dat.Am auzit ca iti matuieste vopseaua si nu ma incumet.

Comment

Eu spal de vreo 2 ani (cca 30 spalari pe an, sa zicem) cu detergent dedicat.
                      Sa-i zicem "spuma activa", desi nu agreez termenul
                      Doza recomandata si folosita este de cca 100ml la 5 L de apa (ei zic: cca 2-5%). Dupa mixare se simte foarte consistent la degete, trebuie sa te speli abundent sa elimini efectul.
                      Am incercat felurite tipuri, dar am ramas la acest Drastico, de la Voulis.
                      Nu se observa nici o matuire, arata foarte bine dupa spalare.
                      Cat despre momentul spalarii, m-am invatat minte si o spal DOAR daca este umbra. Apa din regiunea noastra este printre cele mai dure din tara (dupa Rm Sarat), am spalat in soare (fara sa fie plina zi) si era o albeata de toata frumusetea pe ea.
                      Cat despre eficacitatea detergentului, mi-as dori sa cumpar un degresant, el este cheia celor mai bune spalari, oricat de stralucita ar fi "spuma activa"...
                      Avem si eu in trecut dorinta de a face spuma aia pe masina, dar m-am convins ca este importanta omogenitatea peliculei aplicata si daca ar fi si acel degresant de mai sus, ar fi excelent.
                      Eu aplic cu lancea din dotare (am descris in alte topicuri de gen, tipul aparatului pe care il am), reducand presiunea la minim (este aproape profesional, cu motor de 2500W, presiunea urca pe la 180 bari, cca 10 litri/minut apa)
                      Last edited by 77sky; 22 June 2012, 18:38.
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by karlos12 View Post
                        Eu am un Bosch Aquatak 100.Este greu cand desfasori furtunele si cand te plimbi in jurul masinii cu aparatul trebuie sa muti si furtunele si cablurile ceea ce iti da batai de cap.Dau intai cu apa, dupa aceea in bidonas pun 1 sfert sampon + 3 sferturi apa si dau pe masina.Cu spuma activa nu am dat.Am auzit ca iti matuieste vopseaua si nu ma incumet.
                        Da, asta e problema cea mai mare cu montatul si adunatul de cablaraie.

Eu sursa de apa/furtunul cu stutz il am pregatit permanent, trebe numa sa ma conectez la aparat, astfel mai scurtez un 5-10 minute de pus furtun, conectarea la retea, adunat furtun.

Cauta o prelungire de furtun de inalta, astfel nu mai ai probleme cu mutatul aparatului si tuturor cablaraielor.
                        Scump dar e mult mai OK, nici nu scot aparatul din curte, numai furtunul cu lancea (12 metri total).

Comment

Salut!
                          Sunt nou pe aici si in cautare de o masina de curata cu presiune. Nu stiu daca am nimerit bine topicul. Dupa o cautare mai "indelungata" de vreo 2 ani tot vreau sa imi iau asa ceva. Vreau ceva ieftin, stau la curte si nu ar fi problema de apa sau de spatiu. Am observat ca ar fi cineva cu skill 0760 si B&D 1300 TD. Astea acum ar fi undeva la 249 si 259. Care mi-o recomandati dintre astea 2 sau altceva pana in 300 ron.
                          Imi cer scuze daca sunt off topic.
                          Multumesc!!

Comment

Salut , Black & Decku' il am eu de la unchiul meu , el il avea de 2 ani si statea degeaba. L-am "sustras" dupa ce a cedat Aquatakul (merge , dar e pistolul defect si la 2 folosiri trebuia desfacut si uns pistonasul de la maneta , si se aude un "clincanit usor" in el ) . Fata de Bosch , cu asta e "pistol cu apa" . Il montezi foarte usor , are ceva presiune , dar sa nu te astepti sa sara jegu sau vopseaua de pe masina imediata . Ce minus are dupa mine , la partea de imbinare , unde intra furtunul in el , are o garnitura de cauciuc care trebuie fortata sa intre , si in timp o sa dea semne de "oboseala" sau chiar o sa cedeze. Furtunul la Bosch era cauciucat , la Black and Decku e mai "plastic" ,

Intr-un final , eu as merge pe Black & Decku' , e o solutie foarte ok .

Comment

Nu ma astept la minuni din partea lor, ca nici alea de spalatorie nu fac "minuni" imi zice baiatu de la una "am 160 de bari se ia tot" si eu "e nespalata de 3 luni" si intr-un final a ajuns sa dea cu spray-ul ala de mana cu ceva solutie de dizolva mizeria instant, dar cred ca ataca si cromu. De spumare nu imi fac probleme am luat o lance de prin irlanda iar de potrivit se rezolva ca doar tata e strungar, in rest atat mai astept pareri din partea posesorilor. Ca aspect Skil e mai dragut. Acum, nu stiu...sa fie bun nu designu! Multumesc

Comment

Un prieten a cumparat un aparat Bosch cu 200 lei, nou. Se comporta foarte ok. La vara cumpar si eu unul. am un enam care lucreaza la BOSCH si se face reducere destul de mare pentru angajatii la orice produs. 200 lei e cu reducere...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google