Originally posted by ady_p
View Post
Superofertele Din Magazinele De Piese, Din Zona PITESTI!
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___30 View PostHai mai Cezare (sau Iancu)...Na bine daca tu zici, sunt din inox.
Da' e inox d-ala cu ramasite de Crom si Nichel asa...Vreo 1-2% din fiecare ))
Cate kg are toba?? Banuiesc ca vreo 7-10 kg are. Siiiiigur e inox )))
eu am gasit cu 400 euro motorul de 1.6 8v si cred ca se poate si mai bine pe la 300-350 euroCT-42-SMC doar un logan mai galagios
Comment
-
Uite cum facem daca vreti sa va aduc ceva piese din mioveni imi spuneti ne intalnim maine seara in bucuresti in zona titan imi faceti lista si eu merg sambata la mioveni.(eu stau cu chirie in bucuresti).
Pot aduce si kituri de distributie org.uleiuri filtre ce vreti voi.TEL 0740417369Last edited by costy N-D-B; 12 February 2009, 18:45.
Comment
-
Originally posted by costy N-D-B View PostUite cum facem daca vreti sa va aduc ceva piese din mioveni imi spuneti ne intalnim maine seara in bucuresti in zona titan imi faceti lista si eu merg sambata la mioveni.(eu stau cu chirie in bucuresti).
Pot aduce si kituri de distributie org.uleiuri filtre ce vreti voi.TEL 0740417369
de o bara stabilizatoare pot sa am si eu parte ?
Comment
-
salut
o capota de logan cam cat costa? dar vreau sa fie una ok nu sa tremure ca gelatina cand ridic capota.
Comment
Comment