Bare Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bare Portbagaj

Salut .Am primit doua bari pt portbagaj si vreau sa le montez pe logan .Ele sunt pentru alte masini , as fi interesat doar de partea metalica care se prinde de de cupola daca as putea sa o fac sau sa o cumpar ?
    Attached Files

Nu se gaseste de cumparat separat sistemul de prindere.

Comment

Salut,

pt ca chitul sa fie complet mai ai nevoie de o piesa, pt a se prinde in suruburi(sunt cate 2 la fiecare usa sub chederul de sus) si un surub.Nu stiu daca se vor potrivii .

Ama tasati o poza cu ce trebuie sa fie supra nr 114.

Daca nu ma insel importatorul pe romania se numeste sintochim iar barile sunt auto maxxi
      Bafta,
      Attached Files
      Last edited by florin_x2004; 13 August 2012, 14:45.

Comment

Si sa cumpar doar metalele ce trebuiesc prinse sub chedere si sa atasez barile care le am nu se gaseste ?

Comment

eu am cumparat bare cu 75 de lei si vin manusa.daca vrei iti dau pm cu site si nr de tel al producatorului.trimit si prin curier

Comment

75 ron/bucata?Sau amandoua?Din putinele mele cunostinte stiu ca-s cam scumpe.Pune si tu site-ul ala aici,nu doar pm
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Chiar asa! Site-ul va rog! M-ar interesa si pe mine.

Comment

alfaromtrans

Comment

salutare am si eu o intrebare de cat este filetul metric 5 sau 6 in caroserie pentru bare?
                  sigpic::PH 26 BYE

Comment

filet de 6.
                    le poti confectiona f usor
                    daca te uiti la unele de pe o masina o sa ai 10 idei asa ca
                    spor

,,DE_TOATE,,

Comment

multumesc de raspuns barele le am de la dacia veche dar aveau alt sistem de prindere si le-am modificat dar nu stiam exact ce surub este acolo

Comment

ok
                        dar nu era greu sa ,,probezi,, gaurile.
                        talpicii poti sa-i faci simpli ceva finut dar ideea apartine fiecaruia.
                        personal am bari ,,originale,, in 2005 nu erau pe toate drumurile insa au incovenientul ca sub talpicii de cauciuc trebuie pus ceva ca daca stau cateva zile deja lasa urme pe vopsea.
                        recomand ceva simplu si sa aiba putina suprafata de contact cu ,,vopseaua,, binenteles depinde si ce vrei sa pui de obicei pe ele asa ca
                        SPOR

,,DE_TOATE,,

Comment

Multumesc eu am asa ceva la care trebuiau facute doar gaurile pentru ca aveau alt sistem de prindere adica un singur surub la jumatate si nu stiam cu ce spiral sa fac gaurile laterale ca un baiat a zis ca suruburile sunt de 5 http://www.loganclub.ro/forum/attach...2&d=1344858350

nu sunt originale de logan dar merg puse si le aveam deja asa ca de ce sa facem risipa de bani cand deja sunt putini
                          Last edited by byby 81; 27 August 2012, 01:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google