Salut .Am primit doua bari pt portbagaj si vreau sa le montez pe logan .Ele sunt pentru alte masini , as fi interesat doar de partea metalica care se prinde de de cupola daca as putea sa o fac sau sa o cumpar ?
Bare Portbagaj
Collapse
X
-
Salut,
pt ca chitul sa fie complet mai ai nevoie de o piesa, pt a se prinde in suruburi(sunt cate 2 la fiecare usa sub chederul de sus) si un surub.Nu stiu daca se vor potrivii .
Ama tasati o poza cu ce trebuie sa fie supra nr 114.
Daca nu ma insel importatorul pe romania se numeste sintochim iar barile sunt auto maxxi
Bafta,Attached FilesLast edited by florin_x2004; 13 August 2012, 14:45.
Comment
-
ok
dar nu era greu sa ,,probezi,, gaurile.
talpicii poti sa-i faci simpli ceva finut dar ideea apartine fiecaruia.
personal am bari ,,originale,, in 2005 nu erau pe toate drumurile insa au incovenientul ca sub talpicii de cauciuc trebuie pus ceva ca daca stau cateva zile deja lasa urme pe vopsea.
recomand ceva simplu si sa aiba putina suprafata de contact cu ,,vopseaua,, binenteles depinde si ce vrei sa pui de obicei pe ele asa ca
SPOR
,,DE_TOATE,,
Comment
-
Multumesc eu am asa ceva la care trebuiau facute doar gaurile pentru ca aveau alt sistem de prindere adica un singur surub la jumatate si nu stiam cu ce spiral sa fac gaurile laterale ca un baiat a zis ca suruburile sunt de 5 http://www.loganclub.ro/forum/attach...2&d=1344858350
nu sunt originale de logan dar merg puse si le aveam deja asa ca de ce sa facem risipa de bani cand deja sunt putinisigpic::PH 26 BYE
Comment
Comment