Jante Otel

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante Otel

Salutare tuturor, ma confrunt cu urmatoare problema....vreau sa imi cumpar un set de jante de otel/tabla pentru cauciucurile de iarna, in showroom costa 720 ron .

Am cautat ceva second hand dar nu gasec de origine la un pret mai acceptabil ....in schimb mi-a spus cineva cum ca jantele de opel astra g merg si pe logan .....adica el mi-a spus in felul urmator: au 4 prezoane, distanta dintre ele este de 100 mm, 15 inch, 6Jx15H2 ET49 (ce stiu si eu ca jantele de logan au et 50 sau 43.......conteaza ca astea au 49? )

Multumesc anticipat

Ce treaba ai cu show-room-ul?Eu am cumparat cu 480 ron de la magazin de piese auto,de Renault.
    ET 50,maine poate le montez.Sa vad cum fac cu prezoanele,am jante de aliaj(Prestige 2008).
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Merg si cele de Opel doar ca trebuie alezata gaura centrala.La Opel e 56.5,la Logan 60.1.

Comment

Originally posted by adiursanu View Post
        jantele de opel astra g merg si pe logan .....adica el mi-a spus in felul urmator: au 4 prezoane, distanta dintre ele este de 100 mm, 15 inch, 6Jx15H2 ET49 (ce stiu si eu ca jantele de logan au et 50 sau 43.......conteaza ca astea au 49? )
        Merg decit ca la Lgn latimea e de 6,5" fata de 6" ( diferenta importanta ) cit au alea care zici tu si ET49 fata de ET43 vor sta mai inauntru cu 6mm ( ET mai mic inseamna ca vor sta mai in afara )

Comment

E invers, la logan jantele au latime de 6j, fiind latimea anvelopei de 185, la opel au 195/60R15, deci au 6,5J, oricum e un aspect de neluat in seama. Ba chiar eu as lua jante de tabla mai late pentru logan, dar cum deja le am...n-am chef de schimbari gratuite.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Aveti aici zeci de threaduri in care se discuta aceleasi subiecte.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google