Lampi Spate Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In iulie 2006 au aparut primele Loganuri cu semnalizare clara.Unchiul meu si-a cumparat atunci un Logan si era printre primele care aveau semnalizarea alba si acel eleron integrat la capota portbagaj.

Comment

Are dreptate colegul Irinel TIN. Loganul meu, fabricat la jumatatea anului 2006, a venit cu stopuri cu semnalizare alba, cu eleron integrat in capota portbagaj si cu buton deschidere portbagaj.
      sigpic

Comment

ala e model laureat..daca era laureat plus avea semnal alb si buton..probabil vreo lichidare de stoc..oricum, dubios, poze diferite..acu imi pare rau ca n-am luat si eu cu parbriz incalzit..esti om serios, te interesezi ce vinzi, sa nu minti omu, asa mi se pare fals si vrajeala
        sigpic

Comment

Poate a spus ca are luneta incalzita....parbriz incalzit pe logan nu am auzit nici eu.
          cunosti masina? ca vad ca esti si tu din constanta .

Comment

@Geo: Citeste ce am scris mai sus A mea e doar laureate si are si buton si eleron si semnale albe.
            sigpic

Comment

da...e corect ce ai zis...dupa jumatatea anului 2006 toate au venit cu lampi clare .

Comment

ABS-ul plus-ul meu din 2007 a venit din fabrica cu stopuri cu semnal alb dar nu a avut eleron integrat in portbagaj.
                Probabil ca stpurile ei originale au fost sparte sau defecte si a pus modelul acela
                exemplu:un prieten are logan din 2006 si a venit din fabrica cu stopuri cu semnal portocaliu
                iar dupa ce a spart un stop a decis sa isi puna stopuri cu semnal alb.
                Deci sunt multe posibilitati
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Deci,cum am zis si in postul anterior,semnalele albe s-au introdus din 2006,in jurul lunii iulie.Eleronul integrat tot de atunci,doar ca era prezent numai pe modelele de echipare de la Laureat in sus.

Comment

Inchiderea portbagajului, stopurile galbene si tapiseria iti arata ca masina aia este fabricata pana inainte de jumatatea lui 2006. Doar a doua poza iti arata ca masina e dupa jumatatea lui 2006.
                    Anuntul ala e franjuri. Nici doua poze cu aceeasi masina n-a fost in stare sa puna.

L.E. Trebuie sa fii dement ca sa cumperi masina de la unu' care iti spune ca are parbriz incalzit si "cauciucuri noi fata-spate marca Bergenstein All Seasons".
                    Dupa aia baietii vin si spun ca au luat teapa cu masina. Pă bune?! Nu pot sa cred!
                    Last edited by vitriol; 8 February 2013, 19:33.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

dnu cumparam asa ceva...de asta am si cerut pareri.
                      in general sunt atent la detalii....

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google