Lampi Spate Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lampi Spate Logan

stie cineva de cand s-au introdus lampile spate cu geam clar pentru semnalizare la logan?
    intreb pentru ca am un amic care si-a luat loganul din 2007 si avea sticla la semnalizare clara (doar becul este colorat).
    Iar eu am gasit un anunt de vanzare (http://www.bestauto.ro/dacia/logan/b...=1&pictureid=1) , unde se vede ca lampile sunt model vechi cu semnalizarea galbena, si e tot din 2007.
    Sa fie vreo smecherie?

Poate sa fi fost avariata, dar asta nu presupune o gravitate atat timp cat nu a fost lovita frontal defectand motorul.
    Cauze pot fi multe... , oricum masina arata bine si pretul e foarte ok.
    Last edited by VlaD2803; 7 February 2013, 21:34.

Comment

de asta eram nedumerit.....pentru ca proprietarul spune ca nu a avut accident. Deci nu stiu ce sa cred.

Comment

Masina asta nu-i din 2007. Modelele din 2007 vin cu acel eleron integrat la portbagaj, alta tapiterie si multe alte chestii. Nuca schimbatorului de viteze indica anul..2004-2005..poate 2006.

Comment

Lampile au aparut odata cu facelift-ul la logan 1. Nu stiu anul exact. Masina din poza e logan 1. Are si husele de pe scaune si stopurile in ton cu seria din care face parte.
          eleron integrat au avut doar de la laureat in sus prietene.

Comment

amicum meu are ABS+ din mai 2007 si nu are eleronul incorporat la portbagaj dar are lampile clare.
            deci... sa fie un excroc sau sunt eu intr-o eroare?

Comment

uitate pe orice geam la an si iti dai seama imediat,,,,,,,din poze clar nu este anul 2007

Comment

Pozele sunt oricum gresite. Poza 2 si poza 5 nu arata aceeasi masina. Intr-o poza are doua tetiere si intr-una trei.

Comment

mda...numai ca e mai greu....nu ma pot duce la Constanta doar ca sa vad ce scrie pe geam

mare dreptate ai Alin.....uite ca eu nu am vazut asta......multumesc ca mi-ai deschis ochii
                  Last edited by mike26ro; 7 February 2013, 21:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ia legatura cu el si spune ca vrei poze mai clare,specifica ce vrei sa pozeze ,intreaba cum sunt lampile....etc

Comment

o sa cer mai multe poze...daca o vrea sa-mi dea.

Comment

daca vrea sa vand masina si nu este nicio smecherie va vrea sigur....

Comment

deci in concluzie...lampile alea sunt de dinainte de 2007 nu?

Comment

da sunt dupa primul model,an2004 pana in 2007,dupa 2007 au facut lampile albe si becul galben

Comment

aha...multumesc atunci....m-am edificat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google