In iulie 2006 au aparut primele Loganuri cu semnalizare clara.Unchiul meu si-a cumparat atunci un Logan si era printre primele care aveau semnalizarea alba si acel eleron integrat la capota portbagaj.
Lampi Spate Logan
Collapse
X
-
ala e model laureat..daca era laureat plus avea semnal alb si buton..probabil vreo lichidare de stoc..oricum, dubios, poze diferite..acu imi pare rau ca n-am luat si eu cu parbriz incalzit..esti om serios, te interesezi ce vinzi, sa nu minti omu, asa mi se pare fals si vrajealasigpic
Comment
-
ABS-ul plus-ul meu din 2007 a venit din fabrica cu stopuri cu semnal alb dar nu a avut eleron integrat in portbagaj.
Probabil ca stpurile ei originale au fost sparte sau defecte si a pus modelul acela
exemplu:un prieten are logan din 2006 si a venit din fabrica cu stopuri cu semnal portocaliu
iar dupa ce a spart un stop a decis sa isi puna stopuri cu semnal alb.
Deci sunt multe posibilitati
Comment
-
Inchiderea portbagajului, stopurile galbene si tapiseria iti arata ca masina aia este fabricata pana inainte de jumatatea lui 2006. Doar a doua poza iti arata ca masina e dupa jumatatea lui 2006.
Anuntul ala e franjuri. Nici doua poze cu aceeasi masina n-a fost in stare sa puna.
L.E. Trebuie sa fii dement ca sa cumperi masina de la unu' care iti spune ca are parbriz incalzit si "cauciucuri noi fata-spate marca Bergenstein All Seasons".
Dupa aia baietii vin si spun ca au luat teapa cu masina. Pă bune?! Nu pot sa cred!Last edited by vitriol; 8 February 2013, 19:33.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment