Montare Macarale Electrice Logan 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Macarale Electrice Logan 1.4

Salut,

Am un Logan 1.4 Ambiance - versiunea de baza (fara nimic pe ea). As dori sa gasesc pe cineva care monteaza macarale electrice pentru geamuri (doar pe fata) in loc de cele manuale. Am intrebat cat ar costa la service, si au zis ca vreo 9000 RON toate patru geamuri (2000 EUR), si nu vor fara piese originale. Cica numai macaralele costa 3000 RON (ceea ce mi se pare o aberatie pentru ca am gasit pe net cu 100 RON bucata), butoanele vreo 300 ron, si trebuie schimbat tot cablajul pe la bord.

Aici pe forum am vazut ca sunt unii care si-au pus cu vreo 500 RON. Stie cineva vreun service sau persoana in Iasi care le monteaza la un pret din asta normal?

Merci!

colegu mai taie d...din zerourile alea,mai minte lumea dar nici asa ..9000roni 4 macarale,ai logan colegu nu mercedes

Comment

colegu este f.f.f.f. simplu nu schimbi nimik nu modifici nimik al masini....
      eu am montat fata +spate pe cablaj auxiliar facut de mine cu mufe( de la dezmembrari ) si butoane tras alimentare si montata macarale
      problema este urmatoare ca ai ceva de munca ..pentru tras cablaju mascat frumos.....in rest ...nu i mare lucru

bafta
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Eu am scris doar ce mi-au zis cei la de service. Uite ce mi-a scris EUGEN2008: "lucrez si eu la un service si pot sa-ti confirm....cam alea sunt preturile cu piese originale, chestia e ca ti-au pus pe deviz cablaj fata complet , care contine si instalatia de macarale si d-aia a iesit asa astronomic. Cum nu se gasesc mufe separat ei baga cablajul - instalatia completa . "
        In fine, nu vreau sa fac eu nimic pentru ca nu ma pricep si nu am timp; vreau doar o persoana sau un service care sa se priceapa, sa aiba piesele si sa nu ma coste mai mult de 500-600.

Comment

la banii aia nu cred ca se baga cineva,piese(adica macarale,cablaj electric/butoane geamuri/mufe)+manopera=500/600roni
          asa ca mai bine laso asa cum este din fabrica

Comment

Vrei fata/spate electrice? Gasesti macarale fata electrice la 110 lei bucata, noi, doar ca sunt after-market...Eu am de 1 an si nu am probleme cu ele, merg perfect. Instalatia pt geamurile fata costa cam 60 -100 lei de la dezmembrari sau de la colegii de pe forum, butoanele 40 lei ambele... Deci, pt fata ar fi cam 350 lei...plus munca ta Nu e greu, daca vrei iti stau la dispozitie cu informatii. Macarale spate electrice..nu prea merita..doar asa de fite

Comment

pare dificil incat aproape m-am razgandit daca n-am de la cine cumpara din iasi, de pe net nu prea am incredere...

Comment

Originally posted by hello2 View Post
                pare dificil incat aproape m-am razgandit daca n-am de la cine cumpara din iasi, de pe net nu prea am incredere...
                Ce e face sa nu ai incredere? Sunt cateva mii de oameni care cumpara de pe net zilnic... Macaralele de care iti ziceam sunt comercializate de o firma din Arad... Ti se pare dificil..ce ai crezut, ca pui 2 butoane si gata ? Cu putina indemanare si rabdare, in 3 ore ai montate geamuri electrice...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google