Aparatori Noroi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aparatori Noroi

Ce pareri aveti despre aparatorile de noroi?
    Se merita investitia?
    Sunt rezistente (mai ales la zapada si la gropi)?

Se merita.Eu le-am montat aftermarket,cam de 4 ani.Rezista,inca,cu succes!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Daca circuli frecvent pe drumuri acoperite cu noroi sunt necesare. In plus, nu stiu despre ce investitie vorbesti pentru ca preturile sunt intre 30-50 lei. Ale mele au rezistat vreo 5 ani si si-au facut si treaba in acelasi timp.

Comment

Eu le am montate din reprezentanţă, ca bonus. Dacă sunt montate corect, fără ca noroiul sa treacă printre ele spre prag sunt destul de folositoare. Dezavantajul e că pe timpul iernii, le mai îndoi prin zapada, sau chiar se pot smulge daca întâlnesc zapadă inghetată la urcatul bordurii. De asemeni, e bine sa înlăturati întotdeauna zapada care se aduna acolo, pentru ca chiar se adună, dupa ce aţi parcat.
        In rest, sa arate bine, nu din alea "din topor", un pic flexibile, sa nu se rupă la obstacole.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Pentru "fata" se merita pt ca mai protejeaza podeaua masinii de noroiul aruncat de roata.
          Dezavantajul, este ca la urcarea bordurilor la mersul cu spatele, riscul de a prinde aparatoarea de noroi intre bordura si roata este mare, mai ales la rotile din fata pt ca masina este mai joasa pe partea din fata.
          Sa auzim de bine!

Comment

unde gasesc sa cumpar carenaje pt aripile spate care acopera numai buza aripii spate in partea de fata, jos? ma poate ajuta cineva cu asa ceva? sper sa se inteleaga ce vreau

Comment

Cum au cele PH2?
              sigpic

Comment

da,
                de gasit gasesc pana la urma, dar nu mi-am pus pb cum le prind. poate la ph 2 are aripa ceva pe interior, nu am studiat inca

Comment

Adica asa ceva??? Cred ca pe la reprezentante se gassc.
                  Attached Files

Comment

Eu am cumparat setul la 25 ron si sunt foarte moi,le am de doi ani si nu am avut nici o problema,plus ca iarna nu se intaresc.
                    Attached Files

Comment

Originally posted by Archangel80 View Post
                      Adica asa ceva??? Cred ca pe la reprezentante se gassc.
                      Da despre ele vb, le aveai pe masina, sau le ai pus tu? Daca da, cum se prind?

Comment

Au venit cu masina. Daca nu ma insel sunt deflectoare de aer.

Comment

Mersi, sunt bune, pt ca in timp de la pietrele aruncate de roti sare vopseaua

Comment

Ce parere aveti despre aceste aparatori? A folosit cineva?

Cumpara Set aparatori noroi pentru Logan 4 bucati fata-spate din categoria Accesorii online de la Auto100.ro la pret avantajos. Livrare rapida!

Comment

@abc: sunt ok aparatorile. Am eu acum pe masina si pt fata si pt spate, ambele seturi de la MegaDrive. Se muleaza aproape perfect deoarece sunt dedicate. Singurul inconvenient pe care l-am gasit ar fi "duritatea". Risti sa le spargi daca lovesti ceva
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google