buna, am fost zilele trecute la service-ul auto ovarom din timisoara pentru o constatare. in urma verificarii tipu de la service mi-a spus ca trebuie schimbata bieleta de directie stanga deoarece are un joc mic (ce-i drept si bate in curbe si denivelari) si ca urmeza sa-mi trimita pe mail o oferta de preturi. am primit ieri oferta si am cateva nelamuriri (poza in atasament)
1. punctele 1-2-3-4 sunt bielete de la diversi producatori - cat de ok e cea de la trw?
2. ce sunt piesele de la punctele 5-6-7? banuiesc ca sunt aceleasi piese dar, la fel ca la bieleta, de la diversi producatori. tipu nu mi-a spus nimic de ele doar de bieleta, au vreo treaba cu bieleta? de ce sunt 2? astea se schimba odata cu bieleta sau le-au trecut sa mai scoata ceva bani de la mine vazand ca sunt total afon la masini?
multumesc anticipat!
1. punctele 1-2-3-4 sunt bielete de la diversi producatori - cat de ok e cea de la trw?
2. ce sunt piesele de la punctele 5-6-7? banuiesc ca sunt aceleasi piese dar, la fel ca la bieleta, de la diversi producatori. tipu nu mi-a spus nimic de ele doar de bieleta, au vreo treaba cu bieleta? de ce sunt 2? astea se schimba odata cu bieleta sau le-au trecut sa mai scoata ceva bani de la mine vazand ca sunt total afon la masini?
multumesc anticipat!
Comment