eu spun ca cel din dreapta
Diferentele Dintre O Piesa De Origine Si O Piesa Contrafacuta
Collapse
X
-
Originally posted by Kojak View PostDa, poza in care sa prinzi pe cat posibil elementu' filtrant, daca exista la fiecare filtru.Attached Files
Comment
-
Fa o poza la ambele din pozitia asta sa vedem.Sugerez sa urci o poza si cu ambalajele.Last edited by prometheus; 22 May 2014, 17:58.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
-
uite asa arata o facatura de filtru, cumparat de "p-aci" la pret de "origine"... in dimineata urmatoare montarii (ca atat a stat pe masina) s-a stins becul la ulei dupa vreo 10-15 secunde...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by cosmin_uau View Postam zis eu k daca lua cineva de la mine,ar trebuii sa iti vezi de treaba ta ,cu afirmatii de genul asta te rog frumos.knd am zis k unii isi merita soarta mam referit la faptul ca majoritatea vor numai piese ieftine de prosta calitate,iar daca le comunici pretul la piese pe original nu vor, prefera toate rahaturile.
daca acel magazin cu multe recomandari avea distributia de origine nu se rupea la 20.000 ,sau asta in cazul in care distribuita a fost montata bine.
Comment
-
pai am mers pe incredere ca doar pe forum nu se dau tepe, nu am verificat ce era in cutie, si ce dq sa mai fac dupa ce mecanicul l-a aruncat pe cel care a fost montat pe masina? (mentionez ca uleiul l-am schimbat acasa nu la service)...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Cum mama naibii sa faci un filtru de ulei fara element filtrant !! asta mi se pare nesimtirea suprema din partea "Constructorului" , putea sa puna vreo hartie ceva! Incredibil!Aproape ca nu-mi vine sa cred !sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Vin si eu cu cateva poze in care am un filtru de origine(Mann) si unul tot Mann.
Am insa o oarecare indoiala pt filtru facut exclusiv de Mann , nu stiu daca este original Mann sau contrafacut.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment