If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Diferentele Dintre O Piesa De Origine Si O Piesa Contrafacuta
:-)))) ce tepe dau epiese.ro, volante.ro sau care vand ambreiaje sau alte cateva site-uri de genul la preturi foarte mici plus ca nu am vazut la ei pe cineva care sa iti recomande ceva mai bun fara sa iti ia pielea dupa tine iar daca ai probleme dupa cu ce ai cumparat ca sa iti schimbe piesa iti cere factura de la service, de preferat de la reprezentanta. Merg pe ideea ca cine cumpara sigur nu se duc la service mare sau reprezentanta si prin urmare garantia pica ;-)
In ziua de azi daca nu cunosti pe cineva iti ei tepe foarte mari la piese fiind o concurenta acerba iar multi dintre ei nu au scrupule si vand piese contrafacute la acelasi pret ca si cele originale. Pe langa toate astea nici nu sunt in stare sa iti recomande ceva mai bun, ca si exemplu de la baiatul care iau piesele de foarte mult timp mi-a recomandat placutele de frana jurid pentru peugeot 206 gti rallye mai ales ca am si momentele mele cand conduc sportiv iar franele tin mult mai bine si opresc pe o distanta mai mica de cat cele normale de logan, trw sau jurid, ferodo sunt foarte slabe comparativ cu trw sau jurid sa fiu finut.
Dar tipul este vechi in bransa si se invarte in cercul mecanicilor de raliu iar experienta isi spune cuvantul ....
Last edited by C_Adrian; 2 August 2014, 13:11.
Reason: Automerged Doublepost
Diferenta intre o bascula contrafacuta si una de origine:pivotul trebuie sa aiba acel canal pe tot diametrul si are inca o gaura in plus,plus ca piesa contrafacuta nu intra pe cadrul motor
Cumpar de vreo 3 ani de la epiesa.ro, piese precum discuri de frana brembo pvt, placute de frana ATE, bujii densok20tt, filtre ulei, aer si lasand de-o parte modul lor infect de a intra in contact cu un client piesele sunt originale.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment