Nu le poti pastra, eu am fost lovit de 2 ori, odata m-a oprit politia si a intrat unul in mine.
Diferentele Dintre O Piesa De Origine Si O Piesa Contrafacuta
Collapse
X
-
Originally posted by Andrei.TMT View PostRCA. Am fost lovit la semafor de un adormit.
Mă așteptam sa le pot păstra.
cert e ca nu cred ca mi-au pus capota de origine, desi asa jurau.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Poste efectiv mai ingusta. raman cam 5-7 mm luft in stanga si vreo 3 mm in dreapta.
e posibil ca si balamalele sa fie strambe...
@Andrei.TMT du-te sa vezi piesele inainte de montaj. stopul are o eticheta in partea de jos pe spate cu un cod de bare si bara are stantat pe interior dacia renault.
Comment
-
nu a fost indreptata, a fost schimbata. era vorba de capota. si bara a fost schimbata.
trebuia sa insist sa iau capota mea.
ma obsedeaza chestia asta. va trebui sa caut ceva la dezmembrari.
dar vopsirea imi va cam face o gaura...
Originally posted by Andrei.TMT View PostȘi la finalul lucrării nu le pot cere facturi doveditoare că piesele sunt de origine?
Comment
-
@B997NDL - tot cu un "bulgar" am avut si eu o neplacere si tot la Autowab am reparat-o, la recomandarea inspectorului de daune. S-au miscat repede. Usa sofer si aripa, inlocuite si vopsite. Nu am lufturi si vopseaua se prezinta bine pana acum. Sper sa nu am neplaceri pe viitor.MULTA LUME, PUTINI OAMENI...
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postnu a fost indreptata, a fost schimbata. era vorba de capota. si bara a fost schimbata.
trebuia sa insist sa iau capota mea.
ma obsedeaza chestia asta. va trebui sa caut ceva la dezmembrari.
dar vopsirea imi va cam face o gaura...
poate le poti cere. eu n-am facut-o. eram bucuros ca am scapat repede, accidentul fiind cu un bulgar.
Comment
-
Originally posted by MIHAI C View PostNu le poti pastra, eu am fost lovit de 2 ori, odata m-a oprit politia si a intrat unul in mine.
Eu am rămas cu cele accidentate pe care le-au reparat şi mi-au dat reperele noi să fac ce vreau cu ele, doar că nevopsite.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by sorin1983 View Posteu ma refeream la indreptarea celorlalte piese... ca daca a fost atinsa in cur clar a avut si altele indoite...posibil si balamalele
m-a lovit exact pe mijloc in spate. trebuia sa insist sa-mi dea capota.
poate pe asta pe care mi-au pus-o o vindeam ieftin. dar ma costa indreptatul si vopsitul.
Comment
Comment