Cat face un spoiler de logan culoare albastru mineral ? Proiectoatrele de ceata se pot lua de pe spoilerul vechi daca nu sunt afectate?
Spoiler Logan
Collapse
X
-
Bara costa 160 euro, nevopsita, iar proiectoarele si ornamentele se ia de pe bara veche.
Comment
-
daca vrei iti dau eu o bara fata de logan am 2 pe acasa si nu am ce face cu atatea....Uite id meu si ne intelegem ... Alin_ti_1031Last edited by Seba; 6 September 2008, 01:26.
Comment
-
Imi pare rau, eu n-am cerut nici o bara...
Comment
-
draguta e postul tau...? Mesajele sunt pt initiatorul postului nicidecum pt tine..O seara placuta...
nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post. se subantelege ca la el raspunzi, de aici si confuzia si cartonasele. daca raspunzi la orice post in afara de ultimul, foloseste "quote". altfel, quick reply" sau "post reply"Last edited by Seba; 6 September 2008, 01:27.
Comment
-
Daca aveti vreo bara de mcv care va incurca,va raman tare recunoscator ,160 de euro mi se pare un pret putin prea mare ptr o bara ,sau pot da la schimb o bara de berlina + diferenta sau ................Ptr o bara de mcv ,rosu passion.
Comment
-
Mda...Am gresit ca am dat QUOTE ,oricum in rest nu vad ce e inneregula la limbajul meu...Aici chiar nu va inteleg...
Oricum daca aveti nevoie de spoilere am 4 spoilare pe acasa 2 pt fata si 2 pt spate ,cele de fata sunt verzi,iar alea pt spate sunt gri...Daca aveti nevoie de ele cautati-ma pe mess si ne intelegem noi ca eu oricum nu am ce face cu ele ,hai pa...
ce anume n-ai inteles din postul lui valeriuciprian, de-ai raspuns tot cu "quote"?Last edited by Seba; 6 September 2008, 01:28.
Comment
-
Deci ma faci sa cred ca cele de fata sunt tot de berlina ,de mcv nu ai, ok toate bune.....
Comment
-
Originally posted by Prestige2008 View PostSal Alin_ti, in legatura cu barile de logan sunt noi,mar interesa 1 buc fata si 1 buc spate si cat ceri pe ele.Astept raspuns.Iti las ID- ul meu micu81OK.
Comment
-
spoiler fata
Colegi aveti idee cat costa un spoiler fata pt golanas si cu proiectoare si fara??? Eu in prezent nu am proiectoare, in cazul in care iau bara cu proiectoare e costisitoare manopera de legare a lor???.Astia prin mures au pus niste borduri de parca au facut fundatie la casa!!!
DRUM BUN FRATILOR si grija la borduri ca daca le stricati ca mine mai cheltuie astia bugetul pe un an pt schimbarea lor.
Comment
Comment