In servisurile mari toti folosesc diapazu' ptr. masurarea, respectiv verificarea intinderii curelei de distributie.
Distributie + Filtre + Capete Bara After Market
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aha, la piesenet.ro, capetele bara de origine si Lemforder sunt la acelasi pret, 90 lei. Deci, care sa fie ?
Mi-e peste mana sa ma plimb atata, mai ales ca mai sunt si dupa o operatie. Asta este, daca piesele de pe site sunt de origine, nu mor daca pierd 30-50 lei....fata de magazinele spuse de tine.
Inca ceva, taica-meu mi-a pierdut cheia antifurt de la roti,am jenti de aliaj. Se pot cumpara draciile astea, sau cum fac sa pot avea acces la prezoane?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Unele seturi de antifurt de roți au niște coduri unice. Pe baza codului unic se poate comanda la producător o nouă cheie. Cât costă asta habar nu am, cred însă că ar fi mult mai ieftin să cumperi alt set de antifurt iar pe ăsta să îl demontezi cu forța. Am citit undeva că o variantă pentru asta ar fi sudarea de prezonul antifurt a unei piulițe hexagonale pe care apoi se poate pune coarba.sigpic
Comment
-
Au venit piesele. O sa le fac poze la toate si le voi posta aici. Pompa si distributia au certificat de garantie de 1 an de zile.
Maine am programare la service Simpotrans. Toata manopera ma duce la 500 lei, fata de 670 cat era la Adras si Dacoserv, deci e bine plus ca e service autoriat Dacia.
O sa revin si maine cu detalii despre cum a mers treaba la service. Aia s-or descurca sa scoata rotile daca nu am cheita aia antifurt ?
Piesele deci au fost 822 lei (am luat si antigel si curea accesorii) si manopera 500 deci 1322 lei cu totul. Acceptabil zic eu.Last edited by blanarucristi; 6 November 2013, 12:57.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
-
Cureaua de accesorii e "Made in Polan"
Cureaua de distributie e "Made in UK"
Rola spune ca e in Japonia dar scrie Koyo pe ea....exista Koyo si in Japonia?
Filtrul de ulei e "Made in France".
Pompa de apa e "Made in France"
Da, am mers pe Lemforder ca am inteles ca sunt la fel de bune daca nu chiar mai bune decat cele de origine si erau acelasi pret cele de origine.
Nu stiu daca am scris, de fapt cred ca am scris, am garantie si certificat de conformitate la distributie + pompa de apa.Last edited by blanarucristi; 6 November 2013, 20:28.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment