Distributie + Filtre + Capete Bara After Market

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, exista Koyo, made in Japan (atentie, NU Japon). Daca asa scrie e ok, e de pe echiparea de origine. Uite ca nu mai tin minte exact daca pe a mea scria made in poland sau made in EU. De accesorii vb. O sa ma uit, daca nu cumva s-a sters din aprilie pana acum. Mentionez ca eu am luat totu' din reprezentanta reno. Accesorii, distrib. si pompa de apa.
    Sigur scrie pe aia de accesorii "made in Polan"? Nu e cumva Poland?
    In rest alea sunt.
    Ai facut comanda pe net sau te-ai dus si le-ai luat direct de la ei?
    Last edited by Kojak; 6 November 2013, 20:50.

Comment

Nu, scrie Poland si Japan. Nu scrisesem bine prima data.
      Deci sunt ok, nu?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Da, alea sunt.
        Acuma, unii colegi cica au verificat daca scrisu' (cel cu galben) se ia de pe cureaua de distributie daca il freaca cu degetele. Daca se ia usor...nu e de bine.

Comment

e ok cu piesele. Bafta multa, oricum ai garantie de la magazin, deci in caz de ceva ... sai pe el. Eu zic ca n-o sa ai probleme
          ​​​​​​

Comment

Garantia de la magazin e valabila doar in conditii de montaj in service autorizat. Deci nu e musai sa fie reprezentanta...noroc ca s-a schimbat legea. De la servis trebuie sa primesti 3 luni garantie pe manopera.
            Oricum, piesele sunt bune.

Comment

Pai manopera se va face intr-un service autorizat, si anume Simpotrans. Chiar a fost incantat baiatul de la magazin cand i-am zis ca ma duc la service autorizat Dacia, a spus sa iau garantia ca sa mi-o stampileze cei de la service.

Oricum, foarte multumit de magazinul respectiv, piesele au venit ambalate ireprosabil, si par piese de calitate.
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Cat te costa la Simpotrans manopera, strict partea de accesorii, distributie si pompa?

Comment

Nu stiu, per total 500 lei. Daca vrei te anunt maine, ca oricum o sa imi dea factura, si eventual le zic sa imi treaca fiecare manopera in parte.
                  Eu am vorbit cu o tipa la telefon, mi-a zis ca ma suna ea, m-a sunat, si mi-a zis 500 lei cu totul, nu am mai intrebat pretul per operatiune. Dar te anunt maine.
                  Oricum, ma duc la Simpotrans din Afumati, nu cel din Colentina.
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Ok, sa ne arati si factura dupa ce te rezolvi.
                    Nici nu stiam ca-s 2 Simpotrans-uri.

Comment

Da, primul a fost cel din Afumati care e la 5 minute de magazinul Europa, apoi a aparut cel din Colentina. Eu chiar din Simpotrans Afumati mi-am cumparat rabla
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

super ! vezi sa faci si geometria la roti dupa ce schimbi capul de bara
                        ​​​​​​

Comment

Da, e inclusa geometria in cei 500 lei. Am intrebat-o pe tipa, i-am zis sa verifice, sa nu ma trezesc maine ca imi zic alte sume, ca ii omor.
                          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

In orice servis care se respecta, daca ai avut interventii la directie (piese schimbate, bilelete etc ) sau cadru' motor dat jos, NU te lasa sa pleci fara geometrie facuta. Deci fie ca vrei sau nu, te cam obliga s-o faci. Si asta nu e rau.

Comment

E bine, inseamna ca s-a uitat bine gagicuta aia, desi nu cred ca era gagicuta, sigur avea vreo 40-50 de ani tipa. Dar se pricepea.
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

vezi ca la dacoserv militari aia ziceau ca merge si asa, ca ce daca au dat ei cadru motor: si meseriasu care lucrase si ala de la poarta ma abureau. M-am pus cu gura pe ei si dupa ce a fost gata masina au pus-o la geometrie ;) contracost
                                initial ala de la poarta nici nu socotise geometria , deci ...
                                ​​​​​​

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google