Distributie + Filtre + Capete Bara After Market

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by blanarucristi View Post
    ...sigur avea vreo 40-50 de ani tipa.
    Vreo M.I.L.F.aciune, vezi tu cand ajungi acolo

@Leo, zici dacosev si tragi apa, ce pretentii sa ai de la ei...
    Last edited by Kojak; 6 November 2013, 21:59.

Comment

cand e fabricata cureaua de distributie? pana la urma se sterge usor scrisul de pe ea?? Vreau si eu sa comand de la ei doar kitul de distributie la 160 lei si de aceea sunt curios!

Comment

E o intreaga discutie cu identificarea datei de fabricatie pe cureaua de distributie. Undeva pe scrisu' ala galben.
        Eu unu' n-am reusit s-o identific, doar pe aia de accesorii (cred)

Comment

Am fost, totul a decurs foarte ok. In schimb o mica surpriza a fost ca am avut bieleta antibasculare rupta. E a 2-a oara cand se rupe, nu stiu de ce, m-a indrumat mecanicul spre un magazin din zona, ca la ei mi-a zis ca e foarte scumpa, aproximativ 250 lei. In total cu tot cu geometrie, cu schimbare bieleta si o sudura la teava de esapament unde cedase un tampon sau ce naiba a fost acolo, plus inca 1 L antigel cu 2 sticle de apa distilata, 588 lei. Multumit oarecum.
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
            am avut bieleta antibasculare rupta. E a 2-a oara cand se rupe, nu stiu de ce, m-a indrumat mecanicul spre un magazin din zona, ca la ei mi-a zis ca e foarte scumpa, aproximativ 250 lei.
            A 2-a oara cand ai inlocuit-o ai pus tot de origine din reprezentanta?
            In cati km s-a rupt acum?
            Io zic sa nu te caliccesti la bani si sa iei d-aia de la magazinu' ala cu 60-80-100lei, ca o sa o schimbi iar in cel mai scurt timp.

Am schimbat-o si eu ptr. prima data in urma cu cca. o luna.
            Pe mine aia de echipare originala m-a tinut peste 135-140 mii km.
            M-a costat 230lei piesa + 26lei manopera in reprezentanta. Daca si asta de acu' ma tine un 60-70mii km, ma declar multumit.

Comment

vedeti ca se potriveste bieleta antirasturnare de diesel, ptr kojak am inteles ca e metalica si ca e muult mai rezistenta decat plasticul de la benzinare
              ​​​​​​

Comment

Bre, nu e plastic chior, are o armatura metalica, AL, sau ce dracu o fi (in zona mediana, de legatura) care e invelita (rigidizata) intr-un cauciuc.
                Am studiat-o atent, atat p-aia rupta cat si p-aia noua.
                Aia de dizal de care zici nu mai are invlisu' ala de cauciuc, atata tot.
                Daca-i contrafacuta, probabil ca e doar din plastic.

Comment

Originally posted by Kojak View Post
                  A 2-a oara cand ai inlocuit-o ai pus tot de origine din reprezentanta?
                  In cati km s-a rupt acum?
                  Io zic sa nu te caliccesti la bani si sa iei d-aia de la magazinu' ala cu 60-80-100lei, ca o sa o schimbi iar in cel mai scurt timp.

Am schimbat-o si eu ptr. prima data in urma cu cca. o luna.
                  Pe mine aia de echipare originala m-a tinut peste 135-140 mii km.
                  M-a costat 230lei piesa + 26lei manopera in reprezentanta. Daca si asta de acu' ma tine un 60-70mii km, ma declar multumit.
                  Pai am si luat-o si a si montat-o azi. Niciuna nu a fost luata din reprezentante. Daca vad ca se rupe iar, o sa iau una originala. Dar totusi, de ce se rup asa repede? Ma refer si cea de origine, cu care a venit masina, ca daca e sa o luam asa, asta e a 3-a bieleta care a existat pe masina. Si cea originala a crapat repede. Mecanicul a zis ca asta e buna, desi am dat doar 80 lei pe ea.
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Deci pan' la urma, cati km te-a tinut aia de prima echipare?

Poate ai obiceiu' sa pleci mai in forta dupa loc, cred ca depinde si de stilu' de mers sau poate pur si simplu a fost proasta piesa.

Comment

Culmea ca din contra, merg lejer, chiar nu plec urat, sau sa bruschez masina. Pai eu zic ca prima cu caree a venit masina m-a tinut vreo 30.000 km, iar a 2-a m-a tinut cam 20.000 km, iar acum am pus-o pe asta. Foarte proaste, sper ca asta sa ma tina mai mult.
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Mda...nu vreau sa tin cu ursu', da' cre' ca si asta ultima la 80lei, tot cam atat o sa te tina.

In alta ordine de idei, esti multumit de cum ti-au montat distributia, e totu' ok?
                        Ce spunea mecanicu' cu privire la piesele luate de tine?

Comment

S-o ia dracii, daca ma tine tot asa putin, o schimb cu una originala.
                          Distributia e ok, mecanicul a zis ca e originala, sa nu imi fac griji. Mi-a aratat si rola si cureaua de origine veche, si erau identice.
                          Deci nu imi fac probleme ca nu sunt originale. Si acum am vazut ca aveau la magazin diuze d-alea tip perdea, dar la naiba, am vazut prea tarziu.
                          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Te-am indrumat bine cu acel site nu ?
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Parfum chiar. Mersi mult. Pacat ca am vazut prea tarziu diuzele alea. Or fi bune de ceva, ca astea normale ma enerveaza ca se infunda, dar le-am pus pe traseu un filtru de-ala mic de Dacie, si nu mai am probleme, dar as fi curios daca merg bine diuzele ales tip perdea.
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Parerea mea ? stai la cele care le ai acum , cele de tip perdea nu-si fac treaba pe deplin mai ales atunci cand ai viteza mai maricica sa zic.
                                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google