If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cand e fabricata cureaua de distributie? pana la urma se sterge usor scrisul de pe ea?? Vreau si eu sa comand de la ei doar kitul de distributie la 160 lei si de aceea sunt curios!
E o intreaga discutie cu identificarea datei de fabricatie pe cureaua de distributie. Undeva pe scrisu' ala galben.
Eu unu' n-am reusit s-o identific, doar pe aia de accesorii (cred)
Am fost, totul a decurs foarte ok. In schimb o mica surpriza a fost ca am avut bieleta antibasculare rupta. E a 2-a oara cand se rupe, nu stiu de ce, m-a indrumat mecanicul spre un magazin din zona, ca la ei mi-a zis ca e foarte scumpa, aproximativ 250 lei. In total cu tot cu geometrie, cu schimbare bieleta si o sudura la teava de esapament unde cedase un tampon sau ce naiba a fost acolo, plus inca 1 L antigel cu 2 sticle de apa distilata, 588 lei. Multumit oarecum.
am avut bieleta antibasculare rupta. E a 2-a oara cand se rupe, nu stiu de ce, m-a indrumat mecanicul spre un magazin din zona, ca la ei mi-a zis ca e foarte scumpa, aproximativ 250 lei.
A 2-a oara cand ai inlocuit-o ai pus tot de origine din reprezentanta?
In cati km s-a rupt acum?
Io zic sa nu te caliccesti la bani si sa iei d-aia de la magazinu' ala cu 60-80-100lei, ca o sa o schimbi iar in cel mai scurt timp.
Am schimbat-o si eu ptr. prima data in urma cu cca. o luna.
Pe mine aia de echipare originala m-a tinut peste 135-140 mii km.
M-a costat 230lei piesa + 26lei manopera in reprezentanta. Daca si asta de acu' ma tine un 60-70mii km, ma declar multumit.
vedeti ca se potriveste bieleta antirasturnare de diesel, ptr kojak am inteles ca e metalica si ca e muult mai rezistenta decat plasticul de la benzinare
Bre, nu e plastic chior, are o armatura metalica, AL, sau ce dracu o fi (in zona mediana, de legatura) care e invelita (rigidizata) intr-un cauciuc.
Am studiat-o atent, atat p-aia rupta cat si p-aia noua.
Aia de dizal de care zici nu mai are invlisu' ala de cauciuc, atata tot.
Daca-i contrafacuta, probabil ca e doar din plastic.
A 2-a oara cand ai inlocuit-o ai pus tot de origine din reprezentanta?
In cati km s-a rupt acum?
Io zic sa nu te caliccesti la bani si sa iei d-aia de la magazinu' ala cu 60-80-100lei, ca o sa o schimbi iar in cel mai scurt timp.
Am schimbat-o si eu ptr. prima data in urma cu cca. o luna.
Pe mine aia de echipare originala m-a tinut peste 135-140 mii km.
M-a costat 230lei piesa + 26lei manopera in reprezentanta. Daca si asta de acu' ma tine un 60-70mii km, ma declar multumit.
Pai am si luat-o si a si montat-o azi. Niciuna nu a fost luata din reprezentante. Daca vad ca se rupe iar, o sa iau una originala. Dar totusi, de ce se rup asa repede? Ma refer si cea de origine, cu care a venit masina, ca daca e sa o luam asa, asta e a 3-a bieleta care a existat pe masina. Si cea originala a crapat repede. Mecanicul a zis ca asta e buna, desi am dat doar 80 lei pe ea.
Culmea ca din contra, merg lejer, chiar nu plec urat, sau sa bruschez masina. Pai eu zic ca prima cu caree a venit masina m-a tinut vreo 30.000 km, iar a 2-a m-a tinut cam 20.000 km, iar acum am pus-o pe asta. Foarte proaste, sper ca asta sa ma tina mai mult.
S-o ia dracii, daca ma tine tot asa putin, o schimb cu una originala.
Distributia e ok, mecanicul a zis ca e originala, sa nu imi fac griji. Mi-a aratat si rola si cureaua de origine veche, si erau identice.
Deci nu imi fac probleme ca nu sunt originale. Si acum am vazut ca aveau la magazin diuze d-alea tip perdea, dar la naiba, am vazut prea tarziu.
Parfum chiar. Mersi mult. Pacat ca am vazut prea tarziu diuzele alea. Or fi bune de ceva, ca astea normale ma enerveaza ca se infunda, dar le-am pus pe traseu un filtru de-ala mic de Dacie, si nu mai am probleme, dar as fi curios daca merg bine diuzele ales tip perdea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment