Pozitii OSRAM Vs Philips
Collapse
X
-
ledurile SMD se incalzesc si se topesc ? eu unul n-am mai auzit asa ceva :-?
Alea ce le-ai pus sunt degeaba, Blue Vision am un set, dar nu lumineaza nici pe jumatate ca un SMD normal la 7lei bucata, iar sa dai 33 de lei pe 2 becuri de pozitie osram, mi se pare prea exageratPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
-
Daca vrei sa faci o treaba buna pentru pozitii iti recomand cree de 10wati
Eu momentan am philips led 4300k de 5wati oricum foarte puternice si ma pregatesc sa trec la si mai puternicele samsung cree de 10wati, vinde un coleg de forum, adi sau le gasesti pe xenonled.ro
Ceva mai ieftin nu merita, parerea meaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
[QUOTE=kubala7;1529273]ledurile SMD se incalzesc si se topesc ? eu unul n-am mai auzit asa ceva :-?
Am pe logan SMD care sunt Ok, cu exceptia ca isi mai pierd din intensitate cu timpul, dar acum am nevoie pentru alta masina care are senzor de bec ars. Niciun SMD cu canbus nu a rezistat pana acum, si am incercat vreo 4 perechi.
Deci alea cu rezistenta anti-eroare nu prea duc.
[QUOTE=827sam;1529280]Daca vrei sa faci o treaba buna pentru pozitii iti recomand cree de 10wati
Cred ca ar fi o varianta mai fiabila, dar nu incap unde am eu nevoie.
Comment
-
-
Originally posted by dezeubby View PostSa stii ca in momentul in care am fost la RAR pentru omologare GPL , baiatu de acolo a zis sa imi scot led-urile ( lumina alba )Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️
Comment
Comment