Salut am si eu o intrebare... daca se poate sa imi pun acel buton la portbagaj (adaugat de dacia de curand) si cam cat m-ar costa... ca e destul de nasol sa trebuiasca sa ma dau jos din masina si sa opresc motorul ca sa deschid portbagajul ms anticipat pt raspuns
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
@grassu: Difera, ca dCi-ul are alta dimensiune la etrieri.
@dancluj:
Capota - 200 euro
Traversa superioara - 71 euro
Condensor - 365 euro
Radiator - 217 euro
Far - 85 euro/bucata
Filtru aer - 10 euro
Tampon motor - 70 euro/bucata
Airbag pasager - 171 euro
Airbag sofer - 66 euro
Si ai atasata si schema cu conductele de AC.Attached Files
Comment
-
@dancluj: Preturile sunt fara TVA. La airbaguri, daca e nevoie si de UCE Airbag decid cei din service dupa ce il pun pe tester.
Din pacate n-am cum sa pun legenda la desen, dar oricum, conductele sunt pana in 30-40 euro/bucata.
@tarkanyi: 8200325065
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@dancluj: Preturile sunt fara TVA. La airbaguri, daca e nevoie si de UCE Airbag decid cei din service dupa ce il pun pe tester.
Din pacate n-am cum sa pun legenda la desen, dar oricum, conductele sunt pana in 30-40 euro/bucata.
@tarkanyi: 8200325065
Comment
-
@stf:
Bieleta bara antiruliu - 33 euro
Burduf inferior - 22 euro
Comment
-
Andrei, as avea nevoie de ajutorul tau, mi-am luat niste placute de frana(le-am si montat pe masina si asta e partea proasta) am vazut ca sunt diferite. Eu am un Laureate 1.4 MPI fara abs. Codul placutelor de frana este:7701207066. Este modelu bun, sau mi-am luat teapa? Multumesc.
Comment
-
Da, sunt bune.
Placutele au intrat bine in locas, nu? Adica nu sunt mai mari decat erau cele vechi?
Comment
-
Deci sunt bune. Daca nu erau la dimensiune, erau mai scurte si nu stateau la locul lor.
E normal ca in primii 100-200 km sa nu franeze asa bine, pana se aseaza placutele pe disc si calca bine.
Comment
-
Da, daca sunt alea in cutie Renault sunt bune.
Comment
Comment