Imi cer scuze nu am citit decat pana la pagina 4, dar daca se poate ,caut ptr. Mcv spatiul de depozitare care se afla undeva deasupra soferului si a pasagerului din dreapta,cei din Medias de la gamis nu au putut sa-mi dea nici cod nici pret ptr. Simplu fapt ca este un accesoriu care echipeaza modelele mai scumpe ,nu ambiance..........Multumesc.
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
-
Codul e 6001549406.
Comment
-
O persoana bine intentionata mi-a sustras arcul care tine presat bratul stergatorului de parbriz pe suprafata sticlei, carligul care tinea arcul l-am gasit langa brat, asa ca am nevoie doar de arc. Se poate gasi separat? Trebuie sa cumpar tot bratul?
Comment
-
@florian: Trebuie cumparat tot bratul, iar pretul e de 20 euro.
@iuli81: Costa 5 euro, un Osram, la dealer.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCodul e 6001549406.
Comment
-
Le dai codul si comanzi piesa, iti vine in 1-2 saptamani.
Comment
-
Un cod si un pret pentru butoanele de aer conditionat? Adica cele 3 sw din centru cu butonul de AC.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
6001547668 - 50 euro
Comment
-
Originally posted by andrei View PostComutatorul pentru incalzire e situat langa butonul pentru blocare geamuri spate la versiunile care dispun de asa ceva.
Codul este 8200060049.
Codul suportului pentru picior e 8200552070 si mai trebuiesc luate 2 nituri, cu codul 7703072051.
Mersi!
Comment
-
Pernele electrice vin cu cablaj inclus.
Comment
-
Salut Andrei. Poti te rog sa imi spui si mie cam ce preturi si/sau cod-uri au fetele de la usile fata de la modelul nou de Logan, cele cu manere de deschidere asemanatore celor din Sandero. M-ar interesa varianta pentru portierele cu geamurile electrice, dar fara oglinzi electrice.
Multumesc.
Comment
-
Alternatorul pentru versiunea ta, cu marcajul 0124415014 costa 315 euro, la dealer.
@bogdanss: Costa 500 lei/bucata.
Comment
Comment