ti-a raspuns pe alt topic..incearca sa nu postezi aceeasi problema de 2 ori
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
@cry88: Gasesti cotiera la Emilian, e in jur de 220-230 ron.
Comment
-
Niste informatii utile care nu le gasesti oriunde. Preturile astea ar trebui aratate si la cei care fac comentarii ca piesele de Logan sunt exorbitant de scumpe, e, uite ca realitatea spune altceva. Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine. Personal, preturile mi se par mai mult decat rezonabile! (in comp. cu alte marci)
Comment
-
-
Bara - 1000 ron
Far - 500 ron
Proiector - 150 lei
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Niste informatii utile care nu le gasesti oriunde. Preturile astea ar trebui aratate si la cei care fac comentarii ca piesele de Logan sunt exorbitant de scumpe, e, uite ca realitatea spune altceva. Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine. Personal, preturile mi se par mai mult decat rezonabile! (in comp. cu alte marci)
Scuza-ma dar cand ai un salariu de 10 milioane si o familie cu copii alaturi nu mi se pare chiar ieftin sa dai pe o bara tot salariul(pret catalog 1000 ron) ......(bine sa presupunem ca mai are nevasta 10 mil pe care ii da pe intretinere ,mancare,copii si alte cheltuieli pt casnice)...asta e calcul facut pt un venit de 20 mil.....dar pai la o familie cu salariu mediu de 2 x 7-8 mil.......
Comment
-
Originally posted by silverstyllecam cat credeti ca ma ajunge o reparatie , a itnrat unu in mine cu spatele si mi-a bulit...far dreapta, proiector dreapta si bara de pe fatza
Mai bine decat sa pui spoiler de Dacia,iei spoiler de la Pilot de tuning,si e mai ieftinPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
200 de euro fara TVA.
Comment
Comment