Salut Andrei! Ma poti ajuta,te rog, cu o chestie? Placutele de frana- cod7701207066 merg la Logan cu ABS? Multumesc anticipat!
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Imi cer scuze pentru exprimarea mea defectuoasa, dar chiar nu stiu cum sa-i zic acelui "cheder".
Atasez o poza mai jos - pe mine ma intereseaza "chederul" indicat cu sageata galbena (nu cel indicat cu sageata rosie), pe partea dreapta (nu cel de pe stinga ca in poza).
Multumesc anticipat.Attached Files
Comment
-
Originally posted by gusi View PostSalut Andrei! Ma poti ajuta,te rog, cu o chestie? Placutele de frana- cod7701207066 merg la Logan cu ABS? Multumesc anticipat!
Acele placute merg si pe varianta cu abs si pe varianta fara abs.Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 23 October 2008, 09:30.sigpic
Comment
-
Chederul dintre geam si fata de usa la ce pret e ?
Comment
-
@vali_munt: Chederul respectiv are codul 6001548983 si costa 30 euro.
@sorin_pss: 6 euro.
Comment
-
Originally posted by lucky_oradea View PostSalutare, scuze de deranj, m-ar interesa daca stie cineva cat costa prelungirea bord la reprezentante (pret informativ).
va multumesc!sigpic
Comment
-
@lucky_oradea: 70 lei.
@sorin_pss: Codul e 6001547009.
Comment
-
Stie cineva un cod pentru cana din poza?Attached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu se cumpara, s-a dat doar cadou la o promotie.
Comment
-
Sebi8ta are luat de la unul din dealerii din brasov...Adica mai exact de la depozitul lor, care se afla intr-o comuna langa brasov, unde locuieste si sebi...La reprezentanta din brasov mi s-a spus ca nu au mai primit de vreo 6 luni, dar ca la depozit gasesc...Eu vroiam un cod...Stiu ca pretul este in jur de 10 leiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment