Am citit topicul asta si vad ca multi au impresia a piesele la logan sunt ieftine dar sa va spun si intamplarea mea am avut un accident in iulie 2007 si am bulit urmatoarele: ambele bari zgariate, toate usile infundate un pic, toate aripile infundate, ambele oglinzi rupte si o janta de aliaj zgariata. La casco mi s-a acordat inlocuire la toate elementele mentionate si am cerut si eu factura de curiozitate cost total 17 000 roni in conditiile in care toata masina a costat aproape 32 000 roni. Avand in vedere ca absolut nimic in ceea ce priveste motorul sau orice alta parte mecanica a masinii nu a fost afectata si fost inlocuita numai tablarie mi se pare exagerat. Ce-i drept masina a iesit ca noua si nici nu am nici un fel d problema sa am vreun zgomot din cauza ca elementele au fost inlocuite sau sa-mi crape vopseaua cum a patit un prieten dupa c a avut un accident si a facut-o tot pe casco
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
@cus: Codul e 6001548019 si costa 170 euro. Se gaseste la orice dealer.
@gigiman: Codul e 8200280084 si costa 60 euro.
Comment
-
Filtru de aer - 20 euro
Filtru de motorina - 32 euro
Filtru de ulei - 5 euro
Placute de frana - 70 euro
Si de ce afirmi ca toate filtrele de motorina au senzor de apa? Si era asa greu sa citesti tot threadul?
Comment
-
Am o nelamurire:
Ce placute de frana sa iau pentru Logan 1.4 MPI cu ABS?
7711130071
sau
7701207066
?
Ce imi recomandati?
DSC01581.JPG
untitled.JPG
Comment
-
Dar nu despre acestea, 7701207066, se spunea ca sunt false pe forum/intretinere /placute de frana de catre andrei si altii?Last edited by valeriuciprian; 6 November 2008, 07:14.
Comment
-
Un suport de motor logan 1,6 16v la ce baniAttached Filessigpic
Comment
-
@Gabi Diaconu: Placutele de frana cu codul 7701207066 sunt bune, nu a zis nimeni ca sunt false. Exista placute false cu orice cod, cert e ca sunt puse in cutie originala sau falsa dar cu cod corect.
Comment
Comment