Originally posted by andrei
View Post
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Comment
-
Salut Andrei poti sa-mi dai codul si un pret de la suportul din plastic care tine cablul borna +
Attached Files
Comment
-
Buna seara!
Imi puteti da, va rog, codurile urmatoarelor piese? (si pretul lor, daca se poate)
Daca ati mai putea.. Si codul vasului ce tine lichidul de spalare al parbrizului.
Multumesc anticipat.Attached Files
Comment
-
Mă puteti ajuta cu un cod si un pret pentru piesa aceasta din plastic care tine cablul borna +
Comment
-
Originally posted by neadodo View PostSalut fratilor!
sunt nou pe forum.
puteti sa mi spuneti un pret pentru manocontact de la pompa de servodirectie? Am logan 1,4 preferance,am fost la service si mi au zis ca trebuie schimbat acest manocontact de la servodirectie. s-a defectat si mi a curs lichidu de servo. la sevice mi au zis un pret de 740 ron
mersi!
Comment
-
nu va suparati, dar daca vreti preturi bune, veniti la magazinul din strada crizantemelor si gasiti super preturi la piesele de logan.......in sector 5.
ex: bara fata lg -130 ron
far -130 ron
bieleta de directie cu cap de bara -88 ron
nu va suparati, dar daca vreti preturi bune, veniti la magazinul din strada crizantemelor si gasiti super preturi la piesele de logan.......in sector 5.
ex: bara fata lg -130 ron
far -130 ron
bieleta de directie cu cap de bara -88 ronBMW 525 D & Logan 1,6
Comment
-
schimbat bieleta stanga (90 roni) montat placutele( placutele mele)echilibrat roti/aliniere unghiuri etc 680 roni ... da stiu ... nu vreiti sa stiti cat m-ar costa sa schimb electric la ei ... bujii fise ...
pret pt punte spate + manopera 58 mil ... I knowsigpicMy ride
Comment
-
@NPoWer: 150 euro, la dealer se gaseste.
Comment
Comment