If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. cat costa pastila(ciupercuta) aceea de la aparatoare noroi fata ca le tot pierd.
2. cat costa o tetiera din aceea situata pe mijloc care atunci cand este lasat jos este un tot unitar cu bancheta
Si eu am pati la fel au sarit amandoua cupercutele de plastic de la aparatorile de noroi cand am fost la revizie am intrebat un mecanic si a zis ca se gasesc numai cu aparatorile de noroi da am avut noroc si a cautat el una prin atelier si mi-a dat-o gratis si a adaugat el ca multa lume vine si intereaba de asa ceva .
2. cat costa o tetiera din aceea situata pe mijloc care atunci cand este lasat jos este un tot unitar cu bancheta
tetiera aceea se numeste 'tetiera virgula'. la dealerii din brasov mi s-a spus ca mai am de asteptat jumate de an pana apare ca 'piesa de schimb'. asa ca un pret inca nu se poate sti.
Revin cu intrebare: Am nevoie daca ma poate ajuta cineva cu codul de la deflectoarele de aer pt Logan MCV ca mi-am montat bara fata de MCV dar fara aceste deflectoare.Sa fie chiar asa de importante.Rog daca se poate cod si pret sau numai cod.Multumesc
albastru marine e: 061E si 0v61H vezi ca scrie si pe eticheta de pe stalpul masinii(parca pe cel din dreapta)
061E e cica pentru masinile fabricate pana la inceputul lui 2006, numai ca la mine masina e din Mai 2006, iar pe stalpul masinii scrie 0v61H, dar vopseaua e 061E.
061E e mai deschisa putin la culoare fata decat 0v61H si cica nu ar contine lac in compozitie
albastru marine e: 061E si 0v61H vezi ca scrie si pe eticheta de pe stalpul masinii(parca pe cel din dreapta)
061E e cica pentru masinile fabricate pana la inceputul lui 2006, numai ca la mine masina e din Mai 2006, iar pe stalpul masinii scrie 0v61H, dar vopseaua e 061E.
061E e mai deschisa putin la culoare fata decat 0v61H si cica nu ar contine lac in compozitie
Last edited by gigiman; 2 February 2009, 11:53.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment