salut!stiti cumva de unde as putea face rost de fete de usi ph 2? multumesc!
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
@kfgandrei: Nu se poate cumpara separat, se gaseste numai impreuna cu grupul electro-pompa.
@male: Se gasesc la dealer si costa ~500 ron/bucata.
Comment
-
baba-alin ... la tine cat sunt oglinzile electrice de MCV?
Bara spate are codul 6001546776, stiu asta pentru-ca am schimbat-o de curand.
De asemenea rog pe cei ce nu stiu, nu au habar ... sa nu mai de-a sfaturi sau sa umple acest forum cu postari numai de dragul de a avea un anumit numar.
Inchei cu cele mai sincere urari de sarbatori pascale fericite si foarte multa sanatate.
BaftaBlue Diesel Tech
Comment
-
@Teddy: Oglinzile costa 140 euro/bucata.
Originally posted by Juristul2000 View PostCu codul la deflectoarele de aer de la bara MCV ma ajuta cineva?Multumesc
Comment
-
Am un Logan 1.4 Mpi Laureat cu AC ,As fi interesat de niste preturi la urmatoarele produse:
Kit distributie ,pompa apa , placute frana , saboti pentru spate la tamburi,curea pentru (AC,DSA,Alternator) , curea si role accesorii sau KIt accesorii, Astept cu interes oferte.1.2 TSI
Comment
-
salutare! in urma unui impact nedorit noaptea cu un animalut ratacit, au zburat niste plastice, mai precis 2, din dreapta si stanga radiatorului, jos. se prind in cateva cleme.
va rog ajutati'ma cu o denumire tehnica si cu niste preturi/magazine de unde le'as putea achizitiona, in afara de service'urile dacia.
multumesc frumos.I don't ride low, I fly high...
Comment
-
@neny_gty: Costa 25 euro si se poate gasi la orice dealer Dacia, pe stoc sau la comanda.
@Cezar:
Parbriz incolor - 6001546697 - 132 euro
Parbriz in nuante - 6001546698 -145 euro
Comment
-
E pretul de la dealer Dacia?
Comment
Comment