If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut. Ma interesa o turbosuflanta pentru dci 85cp Euro4. Pe la magazinele de piese am gasit piesa (in cutie originala DACIA) la diverse preturi dar codul inscris pe ea nu este 7701476880 (cum am inteles ca este codul de fabrica) ci ceva cu 543... Ceva pareri despre asta? Sunt echivalente?
6diablo 7701.... e codul dupa care se identifica piesa in reteaua Dacia-Renault iar 543... asta poate fi reperul pe care-l foloseste furnizorul ca probabil fac turbine pentru mai multe marci . Totusi parca n-as risca sa investesc cateva mii de lei intr-o turbina fara a sti sigur daca e originala sau nu. Ce diferenta de pret e cu una de la o reprezentanta? Daca nu e mare , atunci cumpara si monteaza la service dacia ca sa ai si garantie la ea.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Turbina aceea e normal mai scumpa la reprezentanta, unde au un adaos comercial mare. Spre exemplu la Dacoserv Militari este 783 E (~3300 lei), iar la magazine, in oras am gasit cu 2600 lei si pe net chiar si cu 2000 lei (magazin online nu anunturi particulare). Pe net am vazut poze si parea ok, iar pe cea de la magazin am si tinut-o in mana; era la fel ca cea de pe masina - vanzatorul m-a asigurat ca e produsa la Pitesti si avea si ambalajul acela albastru cu insemnele DACIA.
si ambalajele nu prea mai sunt albastre de mult . 80 - 90 la suta din ambalajele de la piesele de logan sunt alb cu gri sau alb cu galben . Eu cred ca era o chinezarie ambalata intr-un ambalaj piratat. Oricum nici dealerii nu practica adaos chiar atat de mare la piesele scumpe. Adaosuri mari la consumabile da , dar n-o sa vezi adaos de peste 30 la suta la astfel de piese.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Nu, vanzatorul a zis ca este piesa de uzina (referindu-se la piesa originala).
Sa fiu mai explicit. Turbosuflanta arata exact asa (exceptie era capacul de plastic care la magazin era galben si nu mai tin minte daca seria stantata era aceea) :
si ambalajul era cam asa:
Parca ma doare inima sa dau peste 3000 lei ca e de la reprezentanta si sa fie acelasi lucru.
Niste informatii utile care nu le gasesti oriunde. Preturile astea ar trebui aratate si la cei care fac comentarii ca piesele de Logan sunt exorbitant de scumpe, e, uite ca realitatea spune altceva. Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine. Personal, preturile mi se par mai mult decat rezonabile! (in comp. cu alte marci)
ma scuzi informatiile le gasesti totusi coduri de origine renault etc, preturile acum stim toti ca difera ff mult de la producator pana la china
Nu, vanzatorul a zis ca este piesa de uzina (referindu-se la piesa originala).
Sa fiu mai explicit. Turbosuflanta arata exact asa (exceptie era capacul de plastic care la magazin era galben si nu mai tin minte daca seria stantata era aceea) :
si ambalajul era cam asa:
Parca ma doare inima sa dau peste 3000 lei ca e de la reprezentanta si sa fie acelasi lucru.
turbina sau turbosufanta 3000 ? e prea mult, gasim mai ieftin
Last edited by ofertapiese; 12 February 2011, 10:25.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment