buna...am si yo o intrebare se potrivesc piesele de logan de ala model vechi pe facelift?usi,prag stanga aripa fata,aripa spate si stalpi la parbriz stanga si mijloc?
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
super saitul bravo baieti
va rog daca ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste coduri de consumabile,pentru 1,4 abs plus[curea de distributie si alternator ,ce mai trebui schimbat pe partea de distributie],placute de frina cele cu abs ce cod au becuri [far si proiectoare],filtru de ulei si filtru de aer si daca se ptrivesc cu cele de renault am gasit la un diler si as vrea sa ma ajute cineva va multumesc si drumuri bune la toti colegi.
Comment
-
Originally posted by VN-84-VLY View PostSalutare. Ma intereseaza si pe mine niste preturi pentru piesele de mai jos pentru un Logan 1.5 DCI, an 2006, 65 CP:
- set discuri frana + placute
- amortizoare fata+spate
- kit distributie + pompa apa
- filtru motorina
Astept un PM. Multumesc anticipat
Comment
-
....si inca ceva ce am descoperit dupa un timp ce am scos masina din service...
-pe sub botul masinii am gasit bucati de plastic rupte care nu au fost inlocuite,
-bratul dreapta fata era cu unul dintre suruburi desfacut si eu nu stiam de ce masina suna ca o caruta,nu pot dovedi dar eu cred ca mi l-au schimbat cu unul mai uzat ca al meu
-in fata la intercooler nu au mai montat doua bucati de plastic care cred ca dirijau aerul
asta e rezultatul faptului ca eram foarte fericit ca am reusit cumva sa scot masina din service,si nu am verificat daca e in regula si bineinteles a bunavointei romanului care nicodata nu va face ninic cum trebuie decat pentru el sau cand este obligat
multumesc reprezentantei dacia targu mures-sper sa dati faliment
Comment
-
Buna ziua,as dori o oferta pt urmatoarele piese: burduf planetara ,partea catre roata, ORIGINALtampoane de cauciuc pt esapament,coliere metalice pt esapament,aparatori de noroi ,de calitate,tubul de cauciuc care face legatura intre rezervor si gura de umplere a acestuia,pentru solenza benzina 2003 ,antifon de calitata la cutie sau la spray,zinc la spray sau cutie, si o toba sh.in stare buna(cu poze).de loganVa multumesc
Comment
Comment