If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Cumpara tu stopul si vezi ca vei putea face si schimbul acestuia.Trebuie doar putina ambitie si cumostinte minime de demontare-remontare.
Numai bine.
ps:in service te usuca de bani
Salut.
Pretul in service la piese este cu un adaos destul de mare.Iar montajul il poti face chiar tu..........bine,asta in care NU ai doua maini stangi
Numai bine.
Cat despre pretul farului, depinde de ce buget ai. Eu am cumparat unul original la 280 ron de la Adras militari dupa ce am tot dat telefoane si cautat pe la diverse magazine, dealeri dacia. Tot cred ca daca mai alergam putin il gaseam la 250 nou original...
Daca vrei sa optezi pentru ceva mai ieftin gasesti noi de import de la 140 ron in sus. Poate il gasesti la sectiunea bazar in stare buna second hand.
ma intereseaza un spoiler/bara fata pentru logan, model 2008. stie cineva un loc cu piese ieftine, eventual de la dezmembrari?
Ce culoare cauti? Am fost pe la cateva centre dezmembrari si am vazut cateva, cam scumpe totusi... 250-350 Ron
Undeva la un centru pe sos. Dragonul Rosu am vazut un spoiler alb in stare buna nu trebuia vopsit decat montat. Se merita ca nu trebuia sa mai platesti si la vopsitorie inca 400 Ron... Eu inca caut culoarea albastru marine poate am noroc.
La dealer este in jur de 550 Ron acel spoiler...Si cel de import nou l-am gasit la 350 Ron.
salut baieti! un prieten a avut un accident si are avariata partea dreapta fata. il intereseaza, ca pret SH, aripa, farul, bara fata, filtrul carburant cu suport, centrala airbag + 2 airbaguri. daca impactul a avariat si roata, din lateral, ce credeti ca ar mai putea fi avariat/distrus? este vinovat de accident. puteti recomanda, in Buzau, un service competent si avantajos? multumesc anticipat
service competent la buzau nu prea ai dar nu poti alege decat maracineniul care au toate piesele . pentru aripa si celelalte incearca autorola la p. cilnau sau mai poti incarca la iesirea spre ploiesti imediat dupa pod pana in reprezentanta ford unde te poti tocmi cu baietii. daca s-a dus roata mai trebuie probabil bascula, bieleta, poate si planetara si de vazut si amortizorul
Salut la mine la firma a fost fortata usa la unul dintre logane, in locul butucului cel care se ocupa de parcul de masini a comandat un butuc fals care cica nu poti baga cheia in el. Am facut rost de coduri 805029108R si 806018063R, imi puteti spune daca intredevar aceste coduri corespund cu ce spus el. Eu inca nu am vazut aceste butuce pe masina cu pricina.
Ma intereseaza un carlig remorcare ptr un logan berlina.
Va rog sa-mi dati cateva poze detaliate, pret cu toate taxele si inclusiv partea electrica.
Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment