cine imi zice si mie codurile pentru filtru de motorina euro 3 cu sonda de apa si pentru filtru de ulei de diesel. multam'
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Originally posted by popavlm View Postcine imi zice si mie codurile pentru filtru de motorina euro 3 cu sonda de apa si pentru filtru de ulei de diesel. multam'
cod MANN WK 919/1 - 158 lei
cod ALCO SP-1332 - 63 lei
Filtru ulei:
MANN - 15 lei ( W75/3)
Amortizoare fata (pret/buc)
DACIA OE 205 lei
KYB 194 lei
SACHS 171 lei
MONROE 118 lei
Comment
-
Originally posted by popavlm View Postcine imi zice si mie codurile pentru filtru de motorina euro 3 cu sonda de apa si pentru filtru de ulei de diesel. multam'
Filtru ulei logan, original de diesel - cod 82 00 768 913sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by Bogdan20cj View Postsalutare, ma ajuta cineva cu niste coduri de producator Dacia-Renault pentru un KIT complet de distributie la 1.4 ?
multumresc anticipat.
Originally posted by etylan View Postcine ma poate ajuta si pe mine cu un cod sau pret pentru garnitura de la galeria de evacuare, garnitura care vine intre chiuloasa si galerie
Comment
-
Originally posted by ionut.stavar View Postcine stie ce cod articol au jantele de otel pt logan 1.4 mpi berlina sau modelul jantelor stoc?vreau sa imi cumpar jante pt anvelopele de vara si se pare ca e mai mult decat diametrul si latimea janteilive to ride
Comment
-
Originally posted by ionut.stavar View Postcine stie ce cod articol au jantele de otel pt logan 1.4 mpi berlina sau modelul jantelor stoc?vreau sa imi cumpar jante pt anvelopele de vara si se pare ca e mai mult decat diametrul si latimea janteiAttached FilessigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Cum e posibil ca kitul de ambreiaj Sachs să coste doar 365 lei, fie și la comandă online ?Attached Filessigpic
Comment
Comment