multumesc pentru raspunsuri
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
sincer vad in semnatura ta un benzinar, de ce bagi 10? nu se mai baga 10 de la supernove-solenze ... ia 5w30 mobil1 de exemplu , e 120 - 160 lei bidonul de 4 litri in functie de unde-l cumperi . Iar placute de frana, am trw-uri d-lea cu "metal free" parca, sunt la al 2-lea set si-s multumit, sunt sub 100 lei in comert , sau poti incerca ATE , Ferodo etcPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
As dori si eu niste preturi convenabile pentru piesele de mai jos
Capota logan model 2006
Aripa logan stanga model 2006
Usa spate logan stanga model 2006
Amortizoare fata spate
Planetara fata stanga
Multumesc anticipat, am vazut in primul topic platenara dar nu stiu sigur daca este acelasi model.
Comment
-
intrebare scurta: logan prestige 2006, o duc la casco pentru schimbare bara fata / spate, se potrivesc cele de la modelul nou?
si daca da, ce coduri au?
Comment
-
aia de fata sigur nu se potriveste ,in plus iti mai trebuiesc faruri , elementele de inchidere de jos , deflectoare de aer , grila de jos , masca de sus (dintre faruri) , emblema , elementul cromat de sus (daca e cazul) si taiata armatura de fata in colturi ca altfel nu se aseaza... ca sa nu mai zic de suportii de proiectoare daca e cazul .deci pe scurt inca minim 10 mil pe langa bara propriu zisa. Pe spate mai c-ar merge , mai trebuie niste ajustari ca loveste capota in bara si cumparati 2 ochi de pisica , sincer nu e mare diferenta pe spate....eu zic sa stai blandPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
ok, am inteles cum sta treaba, multumesc frumos pentru raspuns ;)
Comment
-
Stie cineva ce denumire exacta are piesa si ce cod/pret ?
Este de pe 1,5 dci 2007.
Multumesc!Last edited by angel; 11 May 2012, 09:04.
sigpic
Comment
-
ma poate ajuta un coleg cu niste coduri pentru urmatoarele piese ?
este vorba de kit uri de ambreiaj. deci kit complet
Logan 1.6 16v cutie JH3 - cod ?
Logan 1.6 8V cutie JH3 - cod ?
MCV 1.6 8v cutie JH3 ( exista ? Valeo zice ca da ) - cod ?
MCV 1.6 8v cutie JR5 - cod ?
MCV 1.6 16v cutie JR5 - cod ?
multumiri anticipate
Comment
Comment