If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@bartleric:
Aripa fata dreapta - 55 euro
Usa fata dreapta - 230 euro
Preturile sunt fara manopera si vopsit.
@sorincis:
Filtru motorina - 130 ron
Filtru aer - 40-50 ron
Filtru ulei 20 ron
Niste preturi va rog.
Masca consola centrala (aia unde sint comenzile de la aeratoare, si butoanele) gen Prestige
Inele aeratoare gen Prestige
Manere portiere (interior) gen Prestige
Eleron luneta
Stergatoare st+dr.
Si tamburii sau ferodourile... sau ce se schimba pe spate st+dr.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu iste sfaturi. Pe scurt ... ieri in drum spre CASCO am lovit masina, nu de alta dar Murphy era de tura aseara.
Avariile ar fi: aripa stanga si capota (indoite in dreptul farului), farurile sparte, bara de protectie si s-a indoit cadrul acela care tine bara. (radiatorul nu e spart).
Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu niste preturi pt piesele de schimb si unde le-as putea gasi (altundeva decat la DEALERI). Si de asemenea ... as avea nevoie de niste recomandari de niste service-uri serioase, daca exista asa ceva .
Cum sa fie fatada consola centrala Prestige 50 ron,mie mi-a cerut la dealer 170 euroi fara tva si normala 120 euro. Sa vezi ca ma duc peste ei ,si ce scandal le fac.
Cum sa fie fatada consola centrala Prestige 50 ron,mie mi-a cerut la dealer 170 euroi fara tva si normala 120 euro. Sa vezi ca ma duc peste ei ,si ce scandal le fac.
Si mie mi se pare ieftina.
De aia am cerut coduri.
Ca sa nu ma duc cu mana goala.
Astept si dau detalii imediat ce am coduri.
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
8200453196 - Fatada consola centrala Prestige
6001998253 - Eleron luneta
6001548126 - TAMBUR AS 7 TOLI
6001547703 - TAMBUR AS 8 TOLI
Nu garantez ca e 50 ron fatada consola centrala, pentru ca n-am pretul ei, dar il am de la cea veche, fara triunghiuri pe ea. Nu cred sa difere pretul, doar nu e cine stie ce schimbare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment