If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
6001998192 si 6001998193 sunt codurile pentru protectii pasaj roata de berlina ph.1
6001998316 si 6001998317 sunt codurile pentru protectii pasaj roata de berlina ph.2 (diferenta e ca sunt mai late decat cele de berlina ph.1 si din cate stiu nu se potrivesc perfect pe ea)
salut cine stie ce pret are un airbag pasager de logan ph1 si unde pot gasi sau daca are cineva sa cumpar de la el multumesc
In ceea ce priveste piesele ce asigura securitatea pasagerilor, asa cum este airbagul, parerea mea este sa il cumperi si sa il montezi la reprezentanta. Oricum, daca s-a aprins becul in bord sau s-a declansat airbagul, trebuie obligatoriu facuta o diagnoza ce poate duce dupa caz la inlocuirea calculatorului de airbag; simpla stergere a erorii de airbag nu rezolva cu siguranta problema.
Last edited by dflorin69; 1 March 2011, 18:26.
Reason: Automerged Doublepost
bai astia nu sunt sanatosi frate10 mil o aripa schimbata si vopsita ,doamne
zici ca nu is normali?
auzi aici
-capota reparata
-far stanga
-bara si jug(asa am inteles ca se numeste)
-scut
-cele trei radiatoare
-masca
-vopsit masca si capota
-alte mici reparatii cu manopera ,etc
pret 10246 ron-la reprezentanta dacia din targu mures
cu toate ca am reparat-o pe casco si nu eu am dat banii am ramas blocat
@brutusanf: capota motor noua de fabrica +vopsit-1470 lei. Deci se poate. Mi-a indoit-o ceva aruncat de vantoasa de acum o luna, am inlocuit-o pe CASCO, dar suma e frumusica.
Si inca una: tamponul de cauciuc de la usita rezervor, rupt la service, cumparat de mine: 14 lei o amarata de bucatica de cauciuc.
Te rog frumos , ma intereseaza pentru tata piesa marcata cu rosu - plasticul tare "contraaripa" sau cum se numeste ea . cod / pret orice orientativ . ms
Salutare. Ma intereseaza si pe mine niste preturi pentru piesele de mai jos pentru un Logan 1.5 DCI, an 2006, 65 CP:
- set discuri frana + placute
- amortizoare fata+spate
- kit distributie + pompa apa
- filtru motorina
Astept un PM. Multumesc anticipat
Salut.
Aceeasi intrebare ca VLY. As vrea sa schimb discurile de frana si placutele, dar o calitate mai bunicica. Tot pentru Logan din 2006, 1.5 DCI, 65 Cp.
Merci.
Buna ziua la voi. Sunt nou pe aici si vreau si eu sa intreb ceva. Unde casesc piese vechi dacia logan van. Ma intereseaza doar in Arad si Timisoara, pentru ca sunt din Arad. Pentru inceput sunt interesat de geam usa stanga fata.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment