Oameni buni..daca nu le faceti pe asigurare...mergeti si voi la dezmembrari...au inceput sa faca stocuri de logan baietii astia..numarul de accidente este in creste..si avand in vedere raportul de loganuri pe mia de locuitori!!!Gasesti cam tot ce vrei
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Rudy View PostAndrei imi poti spune te rog pretul pentru faruri ( stanga/dreapta ) si stopuri la fel ?
Stop spate - 42 euro/bucata
Comment
-
Nu am stiut in ce thread sa postez urmatoarele 2 intrebari ...asa ca m-am decis sa-l postez aici. Exista vreo diferenta intre placutele de frana pentru MPI si cele pentru DCI ?? Si exista vreo diferenta intre placutele de frana pentru un logan cu ABS si un logan fara ABS ?? Rog foarte frumos sa imi raspunda cineva care stie sigur si ii rog pe cei care nu stiu sa se abtina. Multumesc anticipat.
Comment
-
Da, exista diferente intre placutele pentru dCi si MPI si intre cele pentru masinile cu ABS si fara.
Comment
-
Salut fratilor!
sunt nou pe forum.
puteti sa mi spuneti un pret pentru manocontact de la pompa de servodirectie? Am logan 1,4 preferance,am fost la service si mi au zis ca trebuie schimbat acest manocontact de la servodirectie. s-a defectat si mi a curs lichidu de servo. la sevice mi au zis un pret de 740 ron
mersi!
Comment
-
Originally posted by neadodo View PostSalut fratilor!
sunt nou pe forum.
puteti sa mi spuneti un pret pentru manocontact de la pompa de servodirectie? Am logan 1,4 preferance,am fost la service si mi au zis ca trebuie schimbat acest manocontact de la servodirectie. s-a defectat si mi a curs lichidu de servo. la sevice mi au zis un pret de 740 ron
mersi!
ca daca ai garantie si sa stricat asa din senin,atunci ar trebui sa ti-o schimbe pe garantie!!sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View Postsi care ar fi acea diferenta?
Originally posted by neadodo View Postputeti sa mi spuneti un pret pentru manocontact de la pompa de servodirectie?
Comment
-
-
Buna
Nu ma ajutati si pe mine cu niste preturi pentru un Logan 1.6, 16V benzina
Mi-ar trebui urmatoarele:
capota
inchizator capota
traversa superioara
jug motor
radiator clima
radiator racire
faruri
intaritura bara
filtru aer
electroventil
tampoane motor
sonde lambda
si nu aveti cumva o schita la sistemul de clima? ...deoarece mi s-au dus o gramada de furtune si nu le pot identifica....
Si ce trebuie sa schimb daca mi s-au declansat airbag-urile?
Cu multumiri
DanLast edited by dancluj; 27 March 2008, 19:45.
Comment
Comment