cred ca e cel cu parasolar fumuriu parca
Coduri si preturi piese de schimb Logan
Collapse
X
-
nu am vazut nici un logan cu parasolar fumuriu. nici macar pe partner. parasolar fumuriu isi face fiecare din folia care se pune pe geamuri si pe luneta. poate ne lamureste andrei cumva, eventual cate o poza cu fiecare ..Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
@radu2008: Parbrizul in nuante este parbrizul care se monteaza pe orice Logan, cel incolor se monteaza pentru unele versiuni de export.
@Macs: Te pot ajuta, doar cu pretul si codul de la dealer, daca te intereseaza.
Comment
-
Grila inferioara stanga - 6001546783 - 9 euro
Grila inferioara dreapta - 6001546784 - 9 euro
Comment
-
-
Originally posted by andrei View Post@radu2008: Parbrizul in nuante este parbrizul care se monteaza pe orice Logan, cel incolor se monteaza pentru unele versiuni de export.
Originally posted by radu2008 View PostAndrei ms u care zici ca ar fi mai bine sa il pun pe masina si cum sa le cer celor de la casco un anumit tip de parbriz!
Comment
-
Am trecut saptamana trecuta peste un capac de canal care nu era fixat si am reusit sa lovesc pragul dreapta in spate, cam pe unde e gaura pt. fixat crickul... s-a infundat si a sarit si vopseaua de acolo pe o suprafata cam cat un pachet de tigari?
schimbat prag cu totul si revopsit?
Comment
Comment