If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am avut turcesc si l-am aruncat de pe masina acum 1 sapt (nu se mai regla, nu statea becul in far, se aburea ) ...fff proaste in concluzie !!! am facut upgrade la cel original 170 lei in targ dar merita !
salut. cine stie cam cat ma costa un capat de bara pentru logan? a inceput sa faca cam urat la denivelari si culmea am doar 30 000 km si nu sunt genul care nu ocoleste gropile . daca stie cine va rog care a schimbat de curand. thank s
CAPAT DE BARA (stanga/dreapta)
- PRODUCATOR SIDEM 53.49 lei
- PRODUCATOR RTS 54.71 lei
- PRODUCATOR MOOG 99.82 lei
- PRODUCATOR LEMFORDER 140.37 lei
- PRODUCATOR Meyle Germany 65 lei
- PRODUCATOR MASTER 55 lei
Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
salut.imi tre si mie un butuc pt portbagaj,pt un logan model nou...cam la ce pret gasesc la dezmembrari si daca e sa dau comanda de unul nou?am inteles ca pot da comanda doar de un butuc si mi l fac dupa cheia mea,le trebuie doar seria siasiului parca... multumesc
se poate comanda dupa seria cheilor care se gaseste pe factura de achizitie a auto , dureaza vreo 2-3 saptamani dar costa vreo 4 mil un butuc deci nu prea renteaza. Si daca-l iei cu cheie la rand tot atat costa si vei avea oricum 2 chei pe legatura.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
salut . AM SI EU O MARE URGENTA !! cine ar putea sa imi zica niste preturi la piesele astea si de unde as putea sa le cumpar ! pot sa fie si de pe masini dezmembrate !
Aripa dreapta fata , Traversa superioara radiator , capota motor ! va multumesc ! cine ma poate ajuta puteti sa imi dati un PM sau ceva !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment