Saptamina viitoare voi primi noul meu Logan ABS+. Din cite am vazut in poze grila de radiator nu este vopsita in culoarea masinii si mai mult lipseste ornamentul cromat in partea de jos. Bineinteles am de gind sa vopsesc grila si buclierii in culoarea masinii(alb) cu atit mai mult ca din observatiile mele , la alte masini tendinta este de ani buni sa nu prea lase portiuni nevopsite (buclieri, oglinzi, bandouri laterale, etc). Vreau sa va intreb de unde imi pot cumpara acel ornament cromat, pentru ca am intrebat la citeva magazinase de piese auto si erau foarte mirati de intrebarea mea(sper ca nu si voi).
Ornament cromat grila radiator...
Collapse
X
-
Ornamentul cromat se gaseste la delaer si costa in jur de 100 ron, dar se aduce numai pe comanda. Se mai gaseste si la Augsburg (110 ron) si in Vitan 22 de euro, asta daca treci prin Bucuresti. O alta varianta ar fii la userul silviu_79 de pe forum, la el costa in jur de 70 ron.
Comment
-
Cum pot lua legatura cu silviu_79? Eventual sa-mi scrie el un mesaj la adresa valeriu_ok@yahoo.com
Comment
-
-
PLZZ Stie careva Urgent CAt ii o ALARMA in reprezentantza? la dacia? pls Sau un link unde pot sa gasesc nu am gasit altundeva ) ceva legat de alarme asa ca am postat aici.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostPLZZ Stie careva Urgent CAt ii o ALARMA in reprezentantza? la dacia? pls Sau un link unde pot sa gasesc nu am gasit altundeva ) ceva legat de alarme asa ca am postat aici.
Comment
Comment