Rulmenti Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aia stiu ca nu mai am abs,doar mi se aprinde abs,dar pana vin in tara sa ii schimb sa nu se intaple ceva?

Comment

ai schimbat cumva doar un rulment?
      e posibil sa ai acea eroare daca apar necorelari de viteza intre roti

Comment

Nu,amandoua le-am schimbat.

Comment

buna, se pare ca trebuie sa schimb si eu rulmentii la un sandero din 2009, 79.000 km. la service mi-au spus ca trebuei sa scot din buzunar 215 lei pe fiacare rulment, mentionez ca am abs, m-am interesat pe la ciclop/promotor si peste tot preturile sunt peste 150lei/buc. Am gasit pe mercador urmatorul anunt: http://mercador.ro/oferta/rulmenti-f...ro-IDRAcl.html si as dori sa stiu daca se potrivesc? ma poate lamuri cineva? vanzatorul a spus ca le-a luat pt un logan din 2007/2008, merg astea si pe sandero din 2009? merci!

Comment

De mers, merg si aia dupa logan...da' de ce vrei sa-ti iei una grande tzeapa cumparand dupa okazii sau mercador?
            Nu vrei sa dai banii pe un produs ok si sa stai fara griji?
            Vezi ca sunt cateva site-uri de piese auto care comercializeaza inclusiv piese de origine la preturi mult mai bune decat in reprezentante.
            Sau aftermarket, tot ce vrei, fct. de budget.
            Inclusiv avem si niste colegi p-aci pe forum, de incredere, care vand piese f. bune, originale.
            Treaba ta...

Comment

Originally posted by robby88 View Post
              buna, se pare ca trebuie sa schimb si eu rulmentii la un sandero din 2009, 79.000 km. la service mi-au spus ca trebuei sa scot din buzunar 215 lei pe fiacare rulment, mentionez ca am abs, m-am interesat pe la ciclop/promotor si peste tot preturile sunt peste 150lei/buc. Am gasit pe mercador urmatorul anunt: http://mercador.ro/oferta/rulmenti-f...ro-IDRAcl.html si as dori sa stiu daca se potrivesc? ma poate lamuri cineva? vanzatorul a spus ca le-a luat pt un logan din 2007/2008, merg astea si pe sandero din 2009? merci!
              codul de pe cutii sunt pt masinile cu fabricatie pana in 03.2007 daca a ta e 2009 nu merg
              sigpic

Comment

mda, daca citeam mesajul tau gogoasha mai repede nu-mi luam tzapa, am luat alea din linkul acela si la sevice tot asa mi-au spus ca nu merg ca-s pt logan 2007, are cineva nevoie de rulmentii astia? ii dau mai ieftin numa sa scot ceva din pierdere, sau are cineva la schimb? platesc diferenta!

sau...

omu la service spunea ca-mi ramane becu de la abs aprins daca m-i pune pe astia, asta ce inseamna? ca nu mai am abs sau doar ca ramane becu aprins? pot sa pun rulmentii astia? nu m-ar deranja becu aprins

merci, si scuze de intrebari cretine da eu sunt pamant la masini

Comment

Poti sa incerci la magazinul Dacia de pe Pantelimon, la Comautoglob. Au oamenii aia tot ce iti trebuie. Si preturile sunt foarte bune. Merita incercat..

Comment

Originally posted by robby88 View Post
                    mda, daca citeam mesajul tau gogoasha mai repede nu-mi luam tzapa, am luat alea din linkul acela si la sevice tot asa mi-au spus ca nu merg ca-s pt logan 2007, are cineva nevoie de rulmentii astia? ii dau mai ieftin numa sa scot ceva din pierdere, sau are cineva la schimb? platesc diferenta!

sau...

omu la service spunea ca-mi ramane becu de la abs aprins daca m-i pune pe astia, asta ce inseamna? ca nu mai am abs sau doar ca ramane becu aprins? pot sa pun rulmentii astia? nu m-ar deranja becu aprins

merci, si scuze de intrebari cretine da eu sunt pamant la masini
                    cel mai bine cauta sa ii dai la cineva care are loganul cu abs pana in 03.2007
                    daca ii pui pe masina nu o sa mai ai abs, iar la inlocuirea lor nu i mai scoti intregi
                    sigpic

Comment

a montat cineva rulmenti cu poli pentru abs pe masina fara abs ? (rulmenti pe fata ). (daca da au fost probleme?)
                      Last edited by lilu; 14 March 2014, 15:57.

Comment

nu are cum sa fie nici o problema. cotele rulmentilor nu difera. diferenta consta in coroana de ABS ce e lipita de protectia antipraf a rulmentului.

Comment

exista ceva diferenta la rulmenti (fara Abs) ? ma refer la 1,4 MPI si 1,5 DCI

Comment

Nu; e acelasi rulment.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Salut
                              Schimbat rulmenti pe ambele roti din fata la Logan cu ABS (model aug. 2006 ).De atunci la franari usoare ,viteza mica -intra ABS ,iar la viteza peste 80 km se aprinde semnal ABS si atemtie . Motivul dat de reprezentanta - rulmenti cu numar necorespunzator de poli/cititor ABS .Scimbarea la ei 250 /rulmentul si manopera 80 .
                              Cum aflu ce rulment trebuie ,cu cati poli ??
                              Cei de la reprezentanta nu au raspuns la intrebare ,iar la magazin vanzatorul nici nu stia de nr de poli.

Comment

citeste un pic mai sus si gasesti raspunsul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google