Pot pune acest model de jante ( http://www.ejante.ro/magazin-online/...t-redus-/15002 ) pe logan dar sa pot pastra anvelopele stoc?
Jante
Collapse
X
-
Salut,
Tot asa, vrea sa iau jante de tabla pe 15 si am si eu o dilema - care e diferenta intre cele doua jante de mai jos?
- JANTA TABLA 6JX15", 4X100X60, ET40, DACIA DOKKER >03/13, LODGY >06/12-GIANETTI ROUTE
- JANTA TABLA 6JX15H2,4X100X60,ET40,DACIA LOGAN 2, SANDERO 2 >10.2012-GIANETTI RUOTE
H2-ul ala e singrul lucru care difera. Ce reprezinta?
Multumesc
Comment
-
Buna ziua .
Am noul Logan 3 si din pacate de 1 luna incerc sa caut jante de aliaj pentru echiparea de iarna si anume e faptul ca e primul meu logan din viata mea (A3 ,90CP ,1999 fosta) si anume incerc sa imi dau seama daca pot pune aceste jante ?
Stiu ca la un moment dat m-am uitat si la modelul acesta dar tipa de la ALCAR mi au spus ca nu sunt compatibile pt simplul motiv ca au 540 KG per roata , fata de 640 cat am eu per roata la AMARIS-ul meu din fabrica.
Chiar nu stiu ce sa fac si credeti-ma ca am cerut parerea inclusiv la reprezentata si ,mi-au spus sa iau de tabla....
Voi ce ati alege din cele 2 ..Oare din acelea 2 modele as avea probleme la articulatie ?
Multumesc anticipat!
Comment
Comment