Buna seara! Sunt vinovat pt un accident minor si as dorii cateva informatii pe baza intrebarilor pe care le adresez. Tipul care a intrat in mine a suferit urmatoarele daune: bara putin crapata, capota foarte foarte foarte putin infundata. Eu am suferit urmatoarele daune: portiera soferului de la jumatate in jos e distrusa, mecanismul de inchidere functioneaza, dar nu poti deschide portiera din exterior, usa se inchide se deschide din interior, roata fata-stanga e putin inclinata. In momentul cand a avut loc impactul, eu stationam, iar el avea undeva la 20-30km/h.
1. Am ales sa suport reparatia masinii individului din propriul meu buzunar, nu am ales metoda RCA. Acum nu stiu daca a fost o idee buna, aici astept opinii.
2. Se mai poate repara usa sau trebuie schimbata? Si daca trebuie schimbata, un pret aproximativ as dorii sa aflu.
3. Masina nu trage stanga-dreapta, franele tin. As dorii sa aflu mai multe informatii, bine inteles daca stiti, despre roata.
O seara placuta si Craciun Fericit!
1. Am ales sa suport reparatia masinii individului din propriul meu buzunar, nu am ales metoda RCA. Acum nu stiu daca a fost o idee buna, aici astept opinii.
2. Se mai poate repara usa sau trebuie schimbata? Si daca trebuie schimbata, un pret aproximativ as dorii sa aflu.
3. Masina nu trage stanga-dreapta, franele tin. As dorii sa aflu mai multe informatii, bine inteles daca stiti, despre roata.
O seara placuta si Craciun Fericit!
Comment