If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce ai vazut pe okazii sunt petarde de kituri.
Ce ai pus tu (si eu si toti care am luat de origine) pare a fi original, se vede clar si holograma.
lasa dracu` holograma. aia e pe cutie. cand am cumparat eu setul de discuri cel care mi le-a vandut mi-a cerut cutia (am spus cateva posturi mai sus)
conteaza mult pansonul de pe piesa. dar astea sunt cunoscute mai bine de mecanicii din service.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Este foarte usor sa recunoasteti o piesa originala (in ambalaj original)de un fals .Priviti diferenta destul de concludenta,filtru de ulei cumparat din magazin de piese auto si filtru de ulei cumparat de cineva de pe ,,Ocazii,,
La ala de pe okazii se vede bine holograma!
Dar... hai sa va spun ceva
aveti idee cate din cele de pe okazii sunt "inchiriate" direct din fabrica?
E in TM un tip care lucreaza cu taica-su la Valeo, si vand proiectoare originale cu bec Osram la 50 RON/bucata
Este foarte usor sa recunoasteti o piesa originala (in ambalaj original)de un fals .Priviti diferenta destul de concludenta,filtru de ulei cumparat din magazin de piese auto si filtru de ulei cumparat de cineva de pe ,,Ocazii,,
Pune niste poze si cu filtrele propriu-zise sa vedem cum arata .
mare grija cu piesele baieti ... sfatul meu evitati produsele in ambalaje originale pentru ca sunt doar ambalajele care se vand angro ...
-la distributie - nu mai luati cureaua cu scrisul galben , nici cea su scrisul albastru ... cureaua cu scrisul alb ambalata in cutia cu rosu, alb si negru
-filtre de aer - nu tuseste masina daca nu pui piesa de origine , poti foarte bine sa pui mahle,febi,mann.... etc
-filtru de ulei - aceeasi poveste cu tusitul , nu se intampla nimic daca nu pui Purflux Albastru ,ai o gama variata din care sa alegi
-placute - sunt piese aftermarkhet de la ATE,Ferodo,EBC foarte bune la fel si discurile de frana
-capetele de bara- incercati Lemforder,swag,mog,trw .... si discutia poate continua pana la ultimul surub
Suntem o comunitate unita de pasiune si diferite locuri de intalnire,socializare , iar unul dintre aceste locuri este forumul ... o intrebare nu costa , un buton "cautare" apasat nu costa ...
Nu vreau sa fac reclama ,dar pentru ca Dsign(CUP) a patit in nenumarate randuri sa-si ia teapa cu piese "de origine" impreuna cu Soran au infiintat Dacia Shop ,unde nu-si permit sa dea teapa sau sa comercializeze facaturi ...(daca se considera reclama rog sa fie sters acest paragraf) ...de asemenea sunt baieti de incredere care comercializeaza anumite produse pe acest forum ...
la distributie - nu mai luati cureaua cu scrisul galben , nici cea su scrisul [/B]
Salut,
Eu am o alta teorie pe care o propun pentru dezbatere.
Se da un logan din 2008 la care i s-a schimbat recent distributia originala la 27000 de km ... pierderi de ulei la simering ...
Cureaua originala,... ghici ce? era cu scrisul galben si Made in UK, cureaua noua pusa de dealer tot Made in UK dar din ambalaj cu holograma clara reflectorizanta.
De exemplu e o poza mai sus pe acest thread de la @adyxo cu un kit made in Poland cu curea galbena tot de UK dar holograma ... nu e reflectorizanta .
Teoria mea conta in urmatorul fapt:
- sunt 2 curele diferite cu scris galben si Made in UK, alea de la dealer sunt cele ok, restul de curele cu scris galben sunt fake. Sunt foarte multi pe forum care au schimbat distributia la 60-70k km si au descoperit curele UK cu scris galben dupa care au pus una tot la fel care .... s-a rupt relativ repede probabil din asta fake.
...intradevar cele made in UK sunt originale ,dar s-au reprodus si acelea,dute in vitan si o sa vezi curele galbene cu scrisul "made in uk " fake ... curelele se deosebesc altfel ... prin natura si culoarea materialului ...fak-urile sunt lucioase
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment