SALUT! STIE CAREVA CAM CIT COSTA ARCURILE DE LA CAPOTA PORTBAGAJ,(LE-AM INTINS DE TOATE ZILELE) ASTA E..........
Arcuri Capota Portbagaj
Collapse
X
-
In jur de 15 euro bucata.
Comment
-
Da, asta e una din solutii, si cea mai buna. Alta ar fi sa taie din spire.
Comment
-
Am sa recurg la 100 de soricei ca sa nu mai am cucuie in cap (acuma eu ca eu,le mai suport de la capota ca e vina mea,dar nevasta-mea imi face mai multe decit capota)urgent trebuie sa rezolv ca de nu ........vai de capul meu........... va inchipuiti ce am tras eu acuma cu febra asta a cumparaturilor................nu va doresc sa treceti prin asa ceva,multumesc si multa bafta ,aveti grija de voi si mai ales de golanel,vin vremuri grele....
Comment
-
Alex ...dupa mine cred ca te-ai luat si ai alungit arcurile pentru ca asa le am si eu...dar cred ca tu nu le-ai strans cu soricei cat trebuie de iti cade capacul in cap...ca fapt divers eu mie arcurile imi ridica capacul de la portbagaj in sus si il tine acolo....deci pune mana si mai baga soricei pe arcuri...uite... aici gasesti un film cu deschiderea portbagajului si maine voi pune o poza cu arcurile prinse cu soricei.sigpic
Comment
-
Eu am pus 3 soricei pe arc la 6 spire ,fara sa le intind inainte .reglate pe treapta 2 din 3 (reglajul mai depinde si de arcuri),merge foarte lent ,nu face urat la capatul cursei ,si este folosita metoda asta de 3 - 4 luni cu succes (cu dechidere actionata din cheie si habitaclu).Patentul a fost imprumutat de la ValeriuCiprian.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostAlex ...maine voi pune o poza cu arcurile prinse cu soricei.Attached Filessigpic
Comment
Comment