Arcuri Capota Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arcuri Capota Portbagaj

SALUT! STIE CAREVA CAM CIT COSTA ARCURILE DE LA CAPOTA PORTBAGAJ,(LE-AM INTINS DE TOATE ZILELE) ASTA E..........

nu detine nimeni asemenea informatie?
    mai am rabdare ,astept un raspuns......

Comment

In jur de 15 euro bucata.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ooooooooooo cam mult!
        am tot cautat dar se pare ca nu prea gasesc si sincer mai mult de 20 lei/buc nu cred ca dau,dar in fine multumeasc pentru informatie! speranta e la sh.

Comment

De curiozitate,cum ai reusit?Banuiesc ca nu e chiar asa de usor...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Leaga spire intre ele cu soricei mai grosi si rezolvi problema,daca faci teste chiar reusesti sa se ridice singura capota. Te-am scapat sa dai 30 de euroi, ca asa costa 2 arcuri.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Da, asta e una din solutii, si cea mai buna. Alta ar fi sa taie din spire.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si eu leam lungit,legat cu "soricei" si tot in cap imi cade capota!!!!! solutia ar fii altele. D-FENS : chiar foarte usor se pot strica.miam montat deschide portbagaj din telecomanda si m-am luat dupa unu si altul de pe forumil acesta si uite asa am lungit arcuriile de pot tracta cu ele

Comment

Am sa recurg la 100 de soricei ca sa nu mai am cucuie in cap (acuma eu ca eu,le mai suport de la capota ca e vina mea,dar nevasta-mea imi face mai multe decit capota)urgent trebuie sa rezolv ca de nu ........vai de capul meu........... va inchipuiti ce am tras eu acuma cu febra asta a cumparaturilor................nu va doresc sa treceti prin asa ceva,multumesc si multa bafta ,aveti grija de voi si mai ales de golanel,vin vremuri grele....

Comment

Alex ...dupa mine cred ca te-ai luat si ai alungit arcurile pentru ca asa le am si eu...dar cred ca tu nu le-ai strans cu soricei cat trebuie de iti cade capacul in cap...ca fapt divers eu mie arcurile imi ridica capacul de la portbagaj in sus si il tine acolo....deci pune mana si mai baga soricei pe arcuri...uite... aici gasesti un film cu deschiderea portbagajului si maine voi pune o poza cu arcurile prinse cu soricei.
                    sigpic

Comment

credema ca am si numarat spirele.astept pozele si .,..... sa cumpar arcuri noi ca astea's varza!

Comment

Alex...pune soricei pe arcuri fara frica ...nu are ce sa se intample si din aproape in aproape vei reusi...
                        sigpic

Comment

Eu am pus 3 soricei pe arc la 6 spire ,fara sa le intind inainte .reglate pe treapta 2 din 3 (reglajul mai depinde si de arcuri),merge foarte lent ,nu face urat la capatul cursei ,si este folosita metoda asta de 3 - 4 luni cu succes (cu dechidere actionata din cheie si habitaclu).Patentul a fost imprumutat de la ValeriuCiprian.

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Alex ...maine voi pune o poza cu arcurile prinse cu soricei.
                            Uite si pozele promise...Pentru prinderea cu soricei a arcului poti face astfel...cu capacul ridicat sus si cu arcurile montate incepi si strangi din spirele (cate 2 sau 3 iti vei da seama la fata locului) arcului pana acesta sta sus...Si..nu te lua dupa numarul de spire care le-am prins eu...ca nu iti vei da seama cat de "tare" e arcul meu ...ca fapt divers eu am intins arcul de la capete iar partea din mijloc a ramas cat de cat la fel...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

multumesc pentru poze.am sa incerc si asa!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google