Va salut! am pus soricei (8 / 8) pe 6 spire si tot a mai trebuit 4 (la capatul celalalt)la unul dintre arcuri,dar macar acuma merge mai bine.........pot respira usurat ,dar oricum am sa-mi cumpar cindva 2 arcuri ,buna ideea pentru a mai amina cheltuirea a 30 E. Multumesc mult celor care m-au ajutat (cu ideea asta).
Arcuri Capota Portbagaj
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostAlex ...dupa mine cred ca te-ai luat si ai alungit arcurile pentru ca asa le am si eu...dar cred ca tu nu le-ai strans cu soricei cat trebuie de iti cade capacul in cap...ca fapt divers eu mie arcurile imi ridica capacul de la portbagaj in sus si il tine acolo....deci pune mana si mai baga soricei pe arcuri...uite... aici gasesti un film cu deschiderea portbagajului si maine voi pune o poza cu arcurile prinse cu soricei.
Comment
-
Originally posted by adisss View PostSi vrei sa spui ca doar legand cu soricei cateva spire de la arc, acesta se deschide singur pana sus? eu asa am observat.
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostDa ,dar cred ca-i in functie si de greutatea portbagajului,eu am legate la 6 spire si merge destul de elegant,iar la altcineva e legat la 7 / 8 spire cu trei soricei pe arc. Fara sa fie intinse inainte inainte,asta a fost la mine.
Comment
-
valeriuciprian: pentru a se ridica singur portbagajul ( ca in acel fimulet) trebuie sa pun acei "soricei", sa mai strang putin arcul? mentionez ca eu am un logan din august 2008 si portbagajul nu se ridica singur , decat daca trece de "jumatatea" cursei. si sincer e cam greu mai ales daca ai mainile ocupate sa mai tragi si de el. astept raspuns......
multumesc
Comment
-
Da...arcul trebuie prins cu acei soricei dar prima adata trebuie intins arcul...adica dai jos arcul de la portbagaj (atentie sa nu iti cada capacul portbagajului dupa demontarea primului arc pe coloana vertebrala ca eu am injurat juma' de ora il apuci de mijlocul lui asa cum e el in repaus si tragi de ambele capete pana se distanteaza spirele...apoi incepi incet incet sa prinzi soricei pana ajungi la varianta optima adica ridicare pana sus fara a face balans la capat.
Daca vei pune soricei pe arcul asa cum e el acum se va ridica portbagajul dar va fi o ridicare prea fortata si la capatul cursei se va lovi cu putere de de tampoanele de cauciuc.
Suuces
Sa imi spui daca ai reusit...daca nu intreaba-masigpic
Comment
-
mersi frumos valeriuciprian. inca nu m-am apucat de treaba, maine o sa incerc sa fac.
daca o sa reusesc, o sa postez si un filmulet ( vreau sa imi pun si eu deschidere din interior dar imi trebuie neaparat alarma?)
profesoru: loganul din videoclip e al tau nu? spune-mi si mie de unde ai luat mocheta aceea de pe portbagaj si cum ai prins-o
Comment
-
Pentru deschiderea portbagajului arunca un ochi aici (postul 115) sa vezi ce materiale sunt necesare .Nu e nevoie neaparat de alarma...daca ai si e si cu buton pentru deschiderea portbagajului e bine...daca nu iti montezi tu un actuator.Vei gasi si filmulete.
Mocheta gasesti la silviu_79 pe sectiunea bursa.
Succes.sigpic
Comment
Comment