Tu despre ce masina vorbesti? ca de oglinzi de logan sigur nu e vorba! sticlele de oglinda au cod unic si sunt interschimbabile deci singura diferenta care o percepi tu e data e faptul ca aia de stanga e la distanta mai mica de ochii tai decat cea din dreapta nicidecum de proprietatile materialului din care-s facute
Oglinzi Retrovizoare
Collapse
X
-
Eu am spus doar care este perceptia, nu m-am referit la material sau forma oglinzii...cea din interior o fi din aceeasi sticla, dar sigur nu este la fel de concava/convexa ca cele exterioare. Si apropos, o fi ele oglinzi din sticla ordinara, dar au un anumit grad de concavitate/convexitate pentru ca un prieten a avut oglinda sparta si a luat una mai ieftina de la "geamuri si oglinzi", taiata pe forma, dar vedea cu ea mult mai prost (avea mai multe unghiuri moarte) decat cu cea originala.
Comment
-
Aşa, cu doua maini am rabatat eu azi o oglindă electrică din dreapta la un logan din 2005, a facut trosc si a sărit dinăuntru de undeva.. sticla e ok. Exteriorul arata intact, dar oglinda atârnă. Se repara, se poate "înfige"cumva în mansonul de pe usa sau va trebui sa o schimb cu totul? Multumesc anticipat.Last edited by PIF; 15 August 2014, 17:11.
Comment
-
Inauntru este un arc ce se prinde de un cuplaj din antimoniu. Probabil s-a rupt acea "ureche" a cuplajului ... Necesita inlocuire totala ! Vezi la bursa pentru oglinzi manuale ...si pe site la Cristi Streulea cum se scoate oglinda.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment