Oglinzi Retrovizoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@77SKY- Multumesc frumos! Mai cautand pe forum, am gasit si am aplicat- cu surubelnita invelita intr-o carpa, apasand usureeeeeeeeel, sa nu faca plici. Desfacut oglinda, desfacut firele rezistentei, schimbat, montat la loc! Cand se monteaza la loc, atentie la pozitionare, apasati tot usor si gata! Sunt 8 clipsuri de plastic in care e prinsa oglinda!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Si oglinda ce cu 25 ron avea rezistenta trebe sa fi nebun sa o cumperi de la dacia cand este alta mai ieftina la fel dar in alt ambalaj!

Comment

Originally posted by soboBN View Post
        Am o intrebare..chiar daca nu-i legata de rabatarea oglinizlor.Oglinzile retrovizoare,si cea din interior sunt cu efect anti orbire sau nu?Si in ce consta defapt efectul asta,mai precis,ca dupa nume isi da seama oricine.
        Da,tati oglinda centrala o poti modifica din comutatorul din centrul acesteia cind te jeneaza lumina celui din spate,dar la masinile Seat Toledo de exemplu au oglinda centrala fumurie tot pentru aceeasi cauza. Iar in legatura cu oglinzile laterale una ca nu sunt antireflectie,iar a doua ele se pot plia numai cu sprijinul celor doua ghidaje din interiorul acestora care pe linga faptul ca le ajuta sa stea drepte in pozitia normala de conducere,au rolul si de a ajuta oglinda sa stea pliata! Deci cel care a spus ca oglinda lui nu mai sta pliata inseamna ca are acele picioruse din interior rupte.

Comment

Am gasit niste oameni care stiu sa faca oglinzile sa se plieze electric . Am inteles ca trebuie scos arcu din oglinda ...si montat un motoras electric si mai ceva ! Si mi-o spus ca se poate face ca plierea oglinzilor sa fie la blocarea masinii din telecomanda !
          sigpic

Comment

Hmmmm....dati-mi voie sa va numesc deja prieteni,sunt incepator si as vrea sa stiu daca retroviz. laterale de MCV merg si la un logan 1,4 din prima generatie (dec 2004).

Comment

Da, merg, la toate Loganele, chiar si la Sandero. Prinderea e aceeasi.
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

de ce sa nu mearga?
                Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Salut! Cat e de complicat sa montez oglinzi electrice pe masina, la cablaj ma refer ca ele sunt deja puse. Am si ornamentul dintre scaune cu joystick. Ce imi mai trebuie?

Comment

Salut.
                    E ceva de munca,dar daca ai rabdare si putine cunostinte de electrica te descurci garantat
                    Se leaga +(atentie de preferat sa fie dupa contact) si "-" masa.
                    Mai complicat e atunci cind vei trece cabaljul prin burdufi de la usi
                    Spor la treaba
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

M-am uitat mai bine si sm vazut ca sunt trase cablurile de la oglinzi si ajung undeva in bord, dar nu stiu unde. Masina am luat sh, Probabil fostul proprietar a scos mocheta sau a demontat interiorul si nu a mai considerat ca are nevoie si de oglinzi electrice. Pe unde ar trebui sa gasesc cablul cu mufa ? Cum functioneaza incalzirea oglinzilor? Cumva in momentul cand este activata dezaburirea?

Comment

sall, am si eu o intrebare: care oglinda indica corect distanta?

sall, am si eu o intrebare: care oglinda indica corect distanta normala?

nu stie nimeni?
                        Last edited by cosmin_007; 8 March 2010, 19:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sa o luam altfel. Oglinzile sunt montate, joystick montat, cablurile sunt trase undeva in bord(nu am habar unde ca altfel le rezolvam eu) . Intrebarea ar fi: se pricepe cineva sa traga legaturile la joystick de unde mama lor or fi in bord? Daca stie cineva, spuneti un pret si sa ne apucam de treaba

Comment

te duci la un service de cartier mai ieftin si te rezolva

Comment

dar in legatura cu oglinzile, care indica distanta corecta?

Comment

Cea centarala, din interior. Stanga departeaza, dreapta apropie. Poti sesiza clar aceste diferente daca privesti aceeasi imagine in toate trei. Mai precis daca ai o masina in spate la o distanta suficient de mare ca sa o poti vedea simultan in toate cele trei oglinzi vei observa ca uitandu-te in cea sin stangamasina ti se pare hat departe, in cea din mijloc vei vedea ca este mult mai aproape (distanta reala) decat indica cea din stanga, iar daca te uiti in dreapta ai senzatia ca intra in tine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google