Ce Parere Aveti Despre Acest "fuelsaver" ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Parere Aveti Despre Acest "fuelsaver" ???

salutare...deschid acest thread pt a primii cateva lamuriri ,explicatii , pareri... in legatura cu acest produs....pe site-ul lor il lauda ! garanteaza marirea puterii mororului cu aproximativ 5% ,scaderea consumului ....
    voi ce parere aveti.?..mint sau spun adevarul..?.ati mai auzit de acest produs ???

Am sters link-ul....doar nu vor sa se bucure de reclama gratuita la imbecilitatea astea de produs.
    Last edited by Cezar; 22 December 2008, 01:24.
    0.9 tce SL plus

E fals!!!
    Demonstrat si pe discovery,emisiunea nu mai stiu.
    Nu are absolut nici un efect,dar te alegi cu un magnet

SFAT: Nu va deranjati cu el.
    sigpic
    !

Comment

lasa-i cu prostiile lor........eu nu cred in asa ceva,am mai vazut un produs asemantor acum ceva timp in uram si nu era bun de nimik numai minciunii...
      asta este o opinie pur personala,daca si-a cumparat cineva asa ceva chiar sunt curios sa fac si eu un test sa vad daca chiar este asa cum spun D-nii de la Firma...
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Prea simplu sa fie adevarat...

Comment

pai asta e ideea..ca cineva din iasi...si-a pus acest magnet pe logan 1.4 . si mi-a spus ca a siptit diferenta cel putin la consum... :-?? a spus ca a scazut consumul cu aproximativ 1 litru la 100....de asta interb..pt ca mi-ar convenii sa il pun pe masina...mai ales ca mi-am facut si remaparea de curand....ar prinde bine incau un plus ...dar mie sa nu fie teapa... :-???
          0.9 tce SL plus

Comment

Eu cred ca efectul este placebo.
            Eu zic sa nu risti banii
            Mai informeaza-te.
            sigpic
            !

Comment

intrebatul pe forum e primul pas
              0.9 tce SL plus

Comment

Bun pas
                Eu am oarece dileme cu ionizarea combustibilului.
                O sa ma documentez si eu.:P :P

Am revenit
                Deci eu ot cred ca este o vrajeala.
                Combustibili sunt magnetici?Nu ced...

Si daca ar fi asa,tot ce ar face magnetu' asta s-ar strica atunci cand combustibilul v-a fi injectat in camera de ardere.
                Last edited by vdmihai; 20 December 2008, 01:40. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic
                !

Comment

E un mit.Mai uitati-va la mythbusters .Nu datii banii pe prostii.Mai bine de banii astia va luati Nos X
                  sigpic

Comment

Iz a big shit
                    La fel aditivii de benzina (e test facut in laborator, e pus si pe iutub, scade puterea cu 2%).

Comment

Daca intradevar ar exista asa ceva care sa si functioneze, marile companii care produc automobile ar fi cumparat patentul imediat. Nu cred in asa ceva...
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu zic sa ne luam cate 7 - 8 fiecare si mergem gratis ...
                        sigpic
                        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Pai ia-ti tu Adi 7-8 si ne spui si noua cum e..
                          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Pe dacile vechi avea lumea "magneti" din astia
                            Tot timpul o sa gasiti pe vreunu care se jura ca ii scade consumul.
                            sigpic
                            !

Comment

Pai daca esti hotarit cumpara si ne spui si noua daca e ok
                              Eu nu il cumpar

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google